Διαφήμιση
Παρασκευή, 19 Νοέμβριος 2021 12:41

Η Εθνική Λυρική Σκηνή επιλέγει DTS Lighting

Στα πλαίσια αναβάθμισης του εξοπλισμού της η Εθνική Λυρική Σκηνή επέλεξε για την Εναλλακτική Σκηνή φωτιστικά της DTS Lighting, και ειδικότερα τo DTS Lighting Synergy 5 Profile.
Το φωτιστικό της ιταλικής εταιρείας διαθέτει 420W πηγή LED καθαρού λευκού (7000Κ / 16.500 lumens), 4.6° - 43° motorized linear zoom με autofocus, απόδοση 49.900 Lux (4.6° @ 5 m), και rotating framing σύστημα με 4 μαχαίρια.

Ο Υπεύθυνος Προγραμματιστών Κονσόλας Φωτισμού στην Εθνική Λυρική Σκηνή Κουτρουλάκης Αλέξανδρος δήλωσε:

“Το DTS Synergy 5 Profile είναι ένα φωτιστικό σώμα που κάλυψε τις ανάγκες  της Εναλλακτικής Σκηνής. Το σύστημα μαχαιριών (Framing System), που είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς, καθώς και τα οπτικά μέρη του φωτιστικού έκαναν την διαφορά και εξυπηρέτησαν τις ανάγκες των σχεδιαστών φωτισμού.
Η δυνατότητα που έχει το DTS Synergy 5 Profile να μπορείς να επιλέξεις τα επίπεδα θορύβου του συστήματος ψύξης, τα Dimmer Curves, την συχνότητα για αποφυγή flickering στις κάμερες ή ακόμα και την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της οθόνης του φωτιστικού από την κονσόλα λύνει πραγματικά τα χέρια των τεχνικών.

Εντυπωσιακή είναι επίσης η δυνατότητα του καναλιού Dynamoves να επιλέξει κάποιος έτοιμα εφέ, όπως εφέ φωτιάς ή νερού, με εξαιρετική ευκολία. Μας έκανε εντύπωση το οπτικό σύστημα του φωτιστικού που δεν έχει μεγάλη απόκλιση σε LUX από το κέντρο έως την άκρη του κύκλου, με αποτέλεσμα να μην δημιουργείται Hotspot. Ποιοτικό φωτιστικό που κάλυψε τις ανάγκες της Εναλλακτικής Σκηνής και έκανε την δουλειά μας πιο εύκολη.»

To DTS Lighting Synergy 5 Profile είναι άμεσα διαθέσιμο για demo στην PA SOLUTIONS.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS...

Επαφή
PA SOLUTIONS

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση