Διαφήμιση
Πέμπτη, 07 Μάιος 2020 22:14

Save Our Stages...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της National Independent Venue Association οι μικρές ανεξάρτητες μουσικές σκηνές και venues των ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση λόγω της πανδημίας του covid-19, με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να μην μπορέσουν να ανταποκριθούν στην υποχρεώσεις τους και να κατεβάσουν ρολά.
Πιο συγκεκριμένα, σχετική έρευνα μεταξύ των μελών της ένωσης έδειξε ότι το 90% δεν θα μπορέσει να επιβιώσει δίχως μουσικά event και Live για περισσότερους από 6 μήνες, ενώ ένα ποσοστό της τάξεως του 55% ανέφερε ότι μπορούν να συντηρηθούν αυτόνομα για μόλις 3 ακόμα μήνες.

“Όταν ξεκίνησε όλο αυτό πιστεύαμε ότι θα μείνουμε κλειστοί για 3 μήνες, τώρα είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι 6 οι μήνες, ενώ είναι πολύ πιθανό να μείνουμε τελικά κλειστοί για συνολικά 9 ή ακόμα και 12 μήνες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο είναι βέβαιο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μουσικών σκηνών δεν θα επιβιώσει…»
Γι’ αυτό άλλωστε και όλοι οι ιδιοκτήτες μικρών venues ανέφεραν ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ομοσπονδιακή οικονομική βοήθεια για την επιβίωσή τους, κάτι που ζητούν πλέον από την κεντρική κυβέρνηση και τις επιμέρους πολιτείες…

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση