Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2019 20:35

H Space Lights με full projects στην iNTERLiNKED

Πληθωρική ήταν η συμμετοχή της εταιρίας Space Lights στην έκθεση iNTERLiNKED του Ζαππείου, καθώς στα τρία περίπτερα της εταιρίας φιλοξενούνταν δείγματα απ’ όλη την προϊοντική γκάμα της εταιρίας, ενώ στα ηχητικά demo του εξωτερικού χώρου συμμετείχε το νέο Line array Cosmo 8 της Γερμανικής HK AUDIO. Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας, από της φορητές σειρές Lucas Nano, Elements, Premium, PRO, L, CT κλπ οι επισκέπτες μπορούσαν να τα δούν σε πλήρη ανάπτυξη, ενώ στην ίδια πλευρά φιλοξενούνταν και τα μικρόφωνα (ενσύρματα και ασύρματα) και τα ακουστικά και το πικάπ της Audio Technica.

Στο ακριβώς απέναντι booth βρίσκονταν κυρίως τα φωτιστικά προϊόντα της εταιρίας από τα οποία ξεχώριζε σχεδόν όλη η προϊοντική γκάμα των φωτιστικών κονσολών της Chamsys (η κορυφαία MagicQ, MQ 70, QuickQ 20 κλ), καθώς και πολλές νέες ρομποτικές κεφαλές τεχνολογίας LED, αλλά και μια καινούργια κινητή κεφαλή IP67. 
Στους κάθετους τοίχους των δυο booth κυριαρχούσαν οι νέες οθόνες υψηλής ευκρίνειας P2 LED SCREEN WALL που τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών που έχουν ως αντικείμενο τις LED οθόνες.

Σε ανεξάρτητο περίπτερο που είχε έρθει απευθείας από την έκθεση Ξενία (στην οποία συμμετείχε η Space Lights), φιλοξενούνταν μια εκτεταμένη γκάμα λύσεων και εφαρμογών Integrated sound με προϊόντα και λύσεις της Ecler για κάθετη διαχείριση ήχου σε σύνθετους και απαιτητικούς χώρους με πολλές ζώνες και αίθουσες, όπως ξενοδοχεία, χώροι εστίασης και εκδηλώσεων κλπ...
Επίσης, στο booth της εταιρίας μαζί με τα στελέχη της HK Audio, φιλοξενήθηκε και ο Maximilian Peter από την HK Audio, ενώ το παρών έδωσε και ο Dre Klaassen της Audio Technica.
Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση iNTERLiNKED, θα σας δώσουν στην εταιρία Space Lights…

Επαφή
Space Lights

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση