Διαφήμιση
Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2019 13:04

Η Rm Audio στην iNTERLiNKED expo

Δελτίο τύπου - Rm Audio
"Αγαπητοί συνεργάτες, με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της εταιρείας μας, Rm Audio Ressou Bros Co, στην έκθεση iNTERLiNKED Expo.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019 και στα πλαίσια της έκθεσης, η εταιρία μας θα παρουσιάσει τα εξής προϊόντα: επαγγελματικά συστήματα ήχου και φωτισμού, συνεδριακά και μεταφραστικά συστήματα, συστήματα διανομής ήχου και εικόνας και τέλος συστήματα ικριωμάτων και εξεδρών. 

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά στο περίπτερο R7, όπου θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε περαιτέρω τα προϊόντα των κορυφαίων κατασκευαστών Atc Truss, Beyerdynamic, Broaman, Buetec, Elation Professional Lighting, Faital Pro, Linea Research, Martin Audio, Optocore, Void Acoustics. Τέλος, θα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να φιλόξενήσουμε τον Robin Dibble product support engineer της Martin Audio και τον Alistair Smyth product specialist της Elation Professional Lighting, όπου θα βρίσκονται στην διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Με εκτίμηση,
η ομάδα της Rm Audio"

Επαφή
Rm Audio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση