Διαφήμιση
Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019 17:01

Σεμινάριο Q-SYS από τη Metro Audio Systems

Από την εταιρία Metro Audio Systems εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου για το σεμινάριο που αφορά το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης Q-SYS της QSC…

Metro Audio Systems – Δελτίο τύπου
"Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο σεμινάριο QSC  Q-SYS Architect & Premium Business Music Solutions που διοργανώνουμε στο ξενοδοχείο President στις 10 Απριλίου 2019. Μαζί μας θα είναι ο Mark Bailey, Director of Training, QSC (EMEASA) και θα μας μιλήσει για τα νέα προϊόντα της QSC στον τομέα των μόνιμων εγκαταστάσεων, τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από αυτά, πώς πρέπει να τα προτείνουμε σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης Q-SYS ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον πελάτη.
Το σεμινάριο αποτελείται από δύο ενότητες, η πρώτη αφορά τα συστήματα Q-SYS, πώς αυτά ενσωματώνουν Audio, Video & Control και βεβαίως πώς μπορούμε να προσφέρουμε την πιο κατάλληλη λύση στον πελάτη φέρνοντας το προηγμένο σύστημα Q-SYS στα μέτρα του.

Η δεύτερη ενότητα έχει να κάνει με το νέο segment της QSC, Premium Business Music Solutions και θα περιλαμβάνει παρουσίαση όλων των νέων προϊόντων της QSC (Ηχεία, ενισχυτές, προενισχυτές - matrix, controls κ.λπ.). Επιπλέον θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε και να ακούσουμε την νέα σειρά ηχείων CP και τα KS 112".

Οσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ, ή στείλτε email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση