Διαφήμιση
Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 12:44

Open house για Chauvet και Wireless Solutions

Η εταιρία Π. Βασιλείου ΑΕΕ διοργάνωσε ακόμα ένα επιτυχημένο ανοικτό open house στο showroom της εταιρίας με προϊόντα των εταιριών Chauvet Group και Wireless Solutions.
Οσον αφορά τη Chauvet Group, ο παλιός μας γνώριμος Jon Pets, ήταν παρών για ακόμα μια φορά προκειμένου να μας ξεναγήσει στα νέα προϊόντα της εταιρίας.

Οσοι πέρασαν λοιπόν από το ολοήμερο open house είδαν από κοντά (και σε πλήρη λειτουργία) ένα μεγάλο πλήθος νέων προιόντων της Chauvet, όπως ταH2 Zoom Lens, το προσιτό Follow spot 120, το Intimidator Hybrid 140SR και 375z IRC, το Intimidator Trio μια LED-powered κινούμενη κεφαλή με λειτουργίες beam, wash και effect.

Είδαμε επίσης την οικογένεια κινούμενων κεφαλών Intimidator της Chauvet και συγκεκριμένα τα Intimidator Wash zoom 450, Intimidator 355Ζ και Intimidator 260,
καθώς και την οικογένεια Freedom με τα Freedom Par Tri 6 (με τα 6 18Watt RGB LED, ασύρματο έλεγχο μέσω smart phone και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία), Freedom Par Flex-4, Freedom Par Quad-4IP και Freedom Flex H4 IPX6 που περιλαμβάνει 6 Freedom Flex H4 IP και θήκη με ενσωματωμένο φορτιστή γρήγορης φόρτισης και για τις 6 ασύρματα ελεγχόμενες μονάδες που χρησιμοποιούν τεχνολογία hex-color (RGBAW + UV) LED.

Είδαμε επίσης τα λιλιπούτεια EZpar T6 USB με την ασύρματη μπαταρία λιθίου και τον ασύρματο έλεγχο, τα προιόντα της οικογένειας EVE E100Z (ένα ευέλικτο μαχαιρωτό spot) καθώς και τα EVE F50Z, EVE P 130 RGB και EVE 150UV.

Παρούσα και mobile οικογένεια των Slim Par με τα Slim PAR Pro QZ 12 USB, Pro Q 12 USB και τα Core PAR 80 USB, Core PAR 40 USB και Core PAR UV USB. 
Νέο προιόν στην γκάμα της Chauvet και κινούμενες κεφαλές της σειράς Rogue. Είδαμε από κοντά τις Rogue R2x spot, Rogue R2x beam και Rogue R2x wash

Από τη σειρά Maverick είδαμε τα Maverick ΜΚ2Profile, το πολυμορφικό Maverick ΜΚ Pyxis με και Maverick ΜΚ2Wash.

Επίσης είδαμε τα Colorado 1 Solo και 2 Solo, καθώς και τη σειρά Ovation με τα Ovation F-55FC, F145NM , F265, F-915FC+VW μεταξύ άλλων καθώς και τα Min-E10-cwz, Min 10 wwz κλπ.
Αυτά ήταν τα βασικότερα προιόντα που παρουσιάστηκαν στο open house της εταιρίας, ενώ είχαμε και μια ενδιαφέρουσε συζήτηση με τον Jon Pets που δεν περιορίστηκε μόνο στο πλαίσιο του φωτισμού, αλλά μιλήσαμε για τη γενικότερη αγορά, τις εκθέσεις του κλάδου κλπ

Ένα ακόμα ενδιαφέρον open house από την εταιρία Π. Βασιλείου, με όλα τα προιόντα της παρουσίασης σε επίδειξη και με τους τεχνικούς της εταιρίας να εξηγούν και να εξυπηρετούν άμεσα όλους τους επαγγελματίες που επισκέφθηκαν την εκδήλωση. Ευχαριστούμε την εταιρία Π. Βασιλείου ΑΕΕ για την πρόσκληση, τη φιλοξενία και τις πληροφορίες...
Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες και τιμές για όλα τα προιόντα που παρουσιάστηκαν θα σας δώσουν στην Π. Βασιλείου ΑΕΕ…

Επαφή
Π. Βασιλείου ΑΕΕ

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση