Διαφήμιση
Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 21:18

H Asproulis Experience στην έκθεση Xenia

Η εταιρία Asproulis Experience συμμετείχε στη φετινή έκθεση Xenia που ως γνωστόν απευθύνεται στον ευρύτερο κλάδο των ξενοδοχείων, των καταλυμάτων και του τουρισμού. Όπως ενημερωθήκαμε από το Χρήστο Ασπρούλη, η Asproulis Experience συμμετέχει το τελευταίο διάστημα σε μεγάλα ξενοδοχειακά project, τα οποία έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, προμηθεύοντάς τα με καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα αλλά και προσφέροντας υπηρεσίες ακουστικής μελέτης και after sale υποστήριξη.

Στο περίπτερο της εταιρίας συναντήσαμε αρκετά από τα καινοτόμα προϊόντα της Ιταλικής K-array και συγκεκριμένα τα ηχεία μινιατούρες KZ12, τα line array element μινιατούρες της σειράς Lyzard,καθώς και τις ηχοστήλες Pinnacle-KR202 με τα 16 2ιντσα transducers ανά πλευρά σε στερεοφωνική διαμόρφωση, μαζί με το συνοδό υπογούφερ. Είδαμε και ακούσαμε επίσης, τις μοναδικές λύσεις ευέλικτων-ελαστικών ηχείων της σειράς Anakonda  όπως και τα λεπτά ηχεία Vyper και Kobra, καθώς και το μοναδικό συνεδριακό Line array μικρόφωνο Capture.
Ξεχώρισε επίσης και το Bluetooth ηχοσύστημα δωματίων  της Dampf Audio Hotel, με το οποίο απολαμβάνεις μουσική μέσω bluetooth streaming, μια λύση που βοήθησε πολλούς ξενοδόχους.

Στο ίδιο booth σε συνεργασία με την εταιρία Audio – Vision του Αλκη Κότσιφα, φιλοξενήθηκαν και προϊόντα της εταιρίας Audac και συγκεκριμένα τα MTX88 με ένα NOBA8A και 2xATEO2 που απευθύνονται σε υψηλού προφίλ installation εφαρμογές…

Επαφή
Asproulis Experience

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση