Διαφήμιση
Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018 16:06

PLASA Awards for Innovation - Οι φετινοί νικητές

Είναι γεγονός ότι η Plasa έχει ‘πάρει τα πάνω της’ τα τελευταία χρόνια, και η φετινή διοργάνωση το απέδειξε αυτό περίτρανα με τις συμμετοχές εκθετών και κοινού να αρχίζουν να θυμίζουν παλιότερες εποχές, τότε που η Λονδρέζικη έκθεση ήταν must για τους κατασκευαστές του entertainment κλάδου.
Σταθερή αξία στην έκθεση Plasa αποτελούν τα PLASA Awards for Innovation. Φέτος υπήρχαν 47 συμμετοχές, με τους κριτές να επιλέξουν τελικά 8 νικητές, καθώς και τον απόλυτο νικητή που τιμήθηκε με το Gold Award.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή λοιπόν οι νικητές και τα προϊόντα που βραβεύθηκαν φέτος ήταν τα εξής:

TMB για το ProPlex IQ Tester 
Bose για το EdgeMax
ETC για το Relevé Spot 
Robert Juliat για το SPOTME
Artistic Licence για το matisse dmx
Avolites για το Synergy
Production Resource Group (PRG) για το Spaceframe
Holoplot για το Orion

Οσο για το GOLD AWARD, αυτό απονεμήθηκε στην εταιρία Astera για το Titan Tube.

Ειδική μνεία έγινε στις εταιρίες L-Acoustics για την πλατφόρμα L-ISA και στην d&b audiotechnik για το Soundscape, καθώς και για τους βιντεοπροβολείς της Epson EB-L1755U & ELPLX02 ultra-short-throw lens για την ευελιξία τους, και για την NAPIT για τους EICR Codebreakers.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν και φέτος άνθρωποι της βιομηχανίας με μεγάλη εμπειρία σε παραγωγές και κατασκευές και συγκεκριμένα οι  James Eade (electrical systems consultant και πρόεδρος της επιτροπής), Ben van Grutten (production director), Keith Duncan (lighting specialist), Vic Pyne (head of lighting at Glyndebourne Productions), Robin Barton (director of Lamp and Pencil), Stuart Graham (head of technical operations for  Ambassador Theatre Group), Richard Northwood (consultant), Gerry Francke (key account manager for Creative Technology), Gareth Owen (sound designer), Matt Drury (head of lighting for the National Theatre), Bernie Davis (television lighting director Bernie Davis), Mark Jonathan (lighting designer), Chris Higgs (rigging and height consultant) και Nic Forsdike (managing director / Gofer Limited). 

Η τελετή απονομής των βραβείων κορυφώθηκε με την απονομή του φετινού Gottelier Award, το οποίο κέρδισε ο Alan Jacobi της Unusual Rigging.

Επαφή
PLASA

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση