Διαφήμιση
Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 13:10

Bryan Ferry με Audio-Technica

Από την εταιρία Audigys λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Bryan Ferry στην Audio-Technica, επιλέγοντας για τη φωνή του, το δυναμικό υπερκαρδιοειδές μικρόφωνο Audio-Technica, ΑΕ6100 στη φετινή περιοδεία του.

 Δελτίο τύπου – Audigys
“Κατά την διάρκεια της φετινής του περιοδείας, που τον βρίσκει να πρωταγωνιστεί σε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, ο Bryan Ferry βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο δυναμικό υπερκαρδιοειδές μικρόφωνο της Audio-TechnicaΑΕ6100, για την πιστή αποτύπωση της φωνής του. Διαφορετικά μοντέλα μικροφώνων της Αudio-Technica χρησιμοποιούνται για την 10μελή χορωδία που τον πλαισιώνει στη σκηνή.
Ο μηχανικός ήχου του Bryan Ferry, Tom Howat εξήγησε οτι «Το ΑΕ6100 έκανε τρομερή εντύπωση στον Bryan αμέσως μόλις ξεκινήσαμε να το χρησιμοποιούμε στις πρόβες. Ενθουσιάστηκε πολύ με τον ηχο του, -που είναι πολύ κοντά σε αντοίστιχο πυκνωτικού τύπου, (όσον αφορά την ευαισθησία του) αλλά λόγω του ότι είναι υπερκαρδιοειδές, αυτό περιορίζει κατά πολύ την ανάδραση στα stage monitors.

Για τα κύρια φωνητικά του Bryan xρησιμοποιούμε δύο ΑΕ6100 και άλλο ένα μπροστά στο πιάνο του. Είναι μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή.  Χρησιμοποιούμε επίσης τα νέα καρδιοειδή πυκνωτικά μικρόφωνα της Audio-Technica, ΑΤΜ350a για τα Toms και όλα τα είδη σαξοφώνων (Soprano, Alto, Tenor, Baritone) των οποίων ο ήχος ακούγεται πολύ γεμάτος διατηρώντας όμως την φυσικότητα του. Αγαπάμε πολύ τα μικρόφωνα αυτά και οι βάσεις τους είναι εξαιρετικές και χαρακτηριστικά χρηστικές».

Περισσότερες πληροφορίες για τα εν λόγω μικρόφωνα, αλλά και για όλη τη γκάμα μικροφώνων της Audio-Technica θα σας δώσουν στην Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση