Διαφήμιση
Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 21:14

Η Casio με τα Hybrid Pianos της στη MWE 2017

Η Casio συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση Music World Expo 2017 με πλήρες οπλοστάσιο όσον αφορά  τα ψηφιακά πιάνα, τα αρμόνια και keyboards της, απ’ όλες σχεδόν τις σειρές της εταιρίας.
Καταρχάς η κορυφαία σειρά ψηφιακών πιάνων Celviano Grand Hybrid, με τα πρώτα κορυφαία υβριδικά μοντέλα όπως το GP-500BP και το GP-300BK. Το GP-500BP ήταν και η ναυαρχίδα της Casio στην έκθεση, κοσμώντας το κεντρικό σημείο του booth της εταιρίας και ήταν φυσικά διαθέσιμο (όπως και όλα τα πιάνα και αρμόνια του booth) για demo στους επισκέπτες της έκθεσης.
Το GP-500BP διαθέτει 88  ξύλινα πλήκτρα πιάνου σε συνεργασία με την C.Bechstein, 35 ήχους και 256 νότες πολυφωνία, 5 επίπεδα ρύθμισης ευαισθησίας του ήχου,16 κανάλια multi-tibre και ψηφιακά εφέ (Brilliance, Hall simulator, Chorus,DSP), ενώ η διαθέσιμη μνήμη για εγγραφή τραγουδιών υποστηρίζει 99 τραγούδια.

Παρουσιάστηκαν επίσης τα σημαντικότερα μοντέλα της σειράς Privia Digital Pianos, που ενσωματώνουν το νέας γενιάς επεξεργαστή AiR (Acoustic and intelligent Resonator) της Casio μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η πιστότερη προσομοίωση του ήχου των καλύτερων κλασικών grand pianos.

Επιπλέον, στο booth της Casio έλαβε χώρα κι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Live με το δημοφιλές συγκρότημα REC να συμμετέχει ενεργά στην παρουσίαση του 1ου Hybrid Piano (GP-500BP) της Casio, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της έκθεσης MWE 2017 εδώ στο Ζάππειο.

Επαφή
ΕΛΜΗ

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση