Διαφήμιση
Κυριακή, 14 Μάιος 2017 23:21

Η Space Lights and Audio στη Music World Expo

Η Space Lights and Audio συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Music World Expo (19-21 Μαΐου 2017 – Ζάππειο Μέγαρο) με ακόμα μεγαλύτερο booth και πολλά νέα προϊόντα Ηχου, Φωτισμού και Εφφέ.

ΗΧΟΣ
Ξεκινώντας από τα μικρά συστήματα, η ΗΚ ΑUDIO μας φέρνει φέτος το LUCAS NANO 602. Ένα μικρό & απλό σύστημα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε μουσικό θέλει να συνδέσει δική του εξωτερική κονσόλα.
Θα παρουσιαστούν επίσης τα ηχεία LTS της HK AUDIO ( long throw performance) σε υπερ-κομπακτ μορφή. Το σύστημα αυτό θα είναι εγκατεστημένο στο εξωτερικό stage της έκθεσης προκειμένου οι επισκέπτες και οι επαγγελματίες του ήχου να μπορούν να το ακούσουν και να διαμορφώσουν γνώμη για τις  δυνατότητές του.
Οσον αφορά τους ενισχυτές, θα παρουσιαστούν οι νέοι ψηφιακοί ενισχυτές από την ΜC2 AUDIO – σειρά δ. Η εν λόγω σειρά βραβεύθηκε πρόσφατα στην έκθεση ISE στο Άμστερνταμ και φέτος η Space Lights and Audio τους παρουσιάζει για πρώτη φορά στη χώρα μας, στην ΜUSIC WORLD EXPO. Πρόκειται για ενισχυτές με πρωτόκολλο επικοινωνίας DANTE για απομακρυσμένο χειρισμό και περισσότερες δυνατότητες.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Οσον αφορά τα φωτιστικά προιόντα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Space Lights and Audio θα δουν από κοντά τα SUPERHERO 440 / 20R CMY, HOTBEAM 350 17R, ZOOM PAR LED, καθώς και νέα πιο δυνατά laser στα 6W και 10W. Επίσης θα υπάρχει προς επίδειξη και η οθόνη LED P3 και P4.8

ΕΦΦΕ
Νέα μηχανήματα καπνού θα παρουσιάσει η εταιρία στο booth της.

Επίσης θα παρουσιαστούν δεκάδες ακόμα προϊόντα απ’ όλες τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει η Space Lights and Audio στη χώρα μας…

Επαφή
Space Lights and Audio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση