Διαφήμιση
Κυριακή, 14 Μάιος 2017 23:05

Με διπλό concept το περίπτερο της Rackeys

Η εταιρία Rackeys συμμετέχει και φέτος στην έκθεση Music World Expo 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο (19-21 Μαίου) με διπλό θεματικό concept. 
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία θα παρουσιάσει τα σημαντικότερα νέα προιόντα των εταιριών που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας, καθώς και τα προϊόντα της Road Cases, της δικής της εταιρίας flight case και ‘κουτιών’ κάθε είδους και κάθε χρήσης, η οποία εμπερικλείει την 20χρονη εμπειρία της Rackeys στην κατασκευή κουτιών, προσφέροντας προιόντα υψηλής ποιότητας κατασκευής και υψηλής αξιοπιστίας.
Φυσικά θα παρουσιαστούν και τα σημαντικότερα νέα προϊόντα της LD Systems. Ένα εξ’ αυτών θα είναι και η επέκταση του mini array curve για installation εφαρμογές, καθώς και προϊόντα από τη σειρά LD sat για εγκαταστάσεις, αλλά και η 3η γενιά των Stinger, τα νέα G3.

Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες νέες παρουσίες θα είναι και το νέο gadget της Adam Hall με τη ρόδα αυτόματης αναδίπλωσης μέσω μαγνητικού συστήματος, καθώς και οι προσιτοί σταθεροποιητές τάσης της Adam Hall (απλοί ή με LED λάμπες rack).
Σημαντική παρουσία θα είναι και η εταιρία Riggatec, που διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ κάθε μορφής για rigging  και αντίστοιχα παρελκόμενα. Φυσικά θα παρουσιαστούν και τα προϊόντα της Gravity (στάντ για μικρόφωνα, όργανα και ηχεία, τσάντες και εξαρτήματα για στάντ), καθώς τα προϊόντα της εταιρίας Cameo (LED φωτιστικά σώματα και αξεσουάρ φωτισμού). 

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που θα παρουσιάσει η Rackeys στο περίπτερό της. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε από κοντά στο booth της εταιρίας στην έκθεση Music World Expo από 19 – 21 Μαίου στο Ζάππειο Μέγαρο…

Επαφή
Rackeys
Road Cases

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση