Διαφήμιση
Κυριακή, 14 Μάιος 2017 22:59

Ο νέος ‘Newton’ της Outline στο Ζάππειο

Η εταιρία Mega Event θα διαθέτει στο περίπτερό της στην έκθεση Music World Expo 2017 (19-21 Μαίου, Ζάππειο Μέγαρο) το νέο κορυφαίο επεξεργαστής ‘Newton’ της Outline, ο οποίος πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση Prolight + Sound της Φρανκφούρτης.
Το σημαντικό όμως είναι ότι στην έκθεση του Ζαππείου θα παρουσιαστεί στο booth της Mega Event σε προγραμματισμένα 30 λεπτά session, που θα πραγματοποιούνται στις 13:00 και 16:00 καθημερινά (και τις 3 ημέρες της έκθεσης), από τον Vincent ‘Vinnie’ Perreux, field support, Application engineer GTO Network Manager, που έχει συμβάλει σημαντικά και ο ίδιος στην ανάπτυξη και ολοκλήρωση του νέου επεξεργαστή. 

Επειδή η χωρητικότητα είναι σχετικά περιορισμένη, για κρατήσεις θέσεων ενημερώστε την εταιρία Mega Event στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή απευθείας στο τηλέφωνο 2109402526…

Λίγα λόγια για τον ‘Newton’
Ο Newton είναι ένας FPGA-based ‘Multi Media Nucleus’ που σύμφωνα με την εταιρία 'απογειώνει'  την υφιστάμενη τεχνολογία των audio-visual συστημάτων στο επόμενο επίπεδο. Ο νέος επεξεργαστής εκτός από το προφανές, δηλαδή τον πλήρη έλεγχο του ηχητικού συστήματος, υποστηρίζει επίσης media conversion, sync & clock management, καθώς και audio distribution μέσω networking, και πολύ μεγάλες δυνατότητες όσον αφορά την υποστήριξη  i/o καθώς υποστηρίζει έως 216 in αμφίδρομα και μάλιστα ταυτόχρονα. Υποστηρίζει αναλογικές θύρες εισόδου – εξόδου, AES, MADI optical, MADI coaxial και Dante inputs & outputs, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε εφαρμογή, ακόμα και στην πλέον απαιτητική.
Στα ατού του περιλαμβάνονται επίσης τα dual redundant internal power supplies που ενσωμα΄τωνει με ανεξάρτητα AC inlets. Επίσης μπορεί να διαμορφωθεί προκειμένου να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς τύπους εισόδου ως  ‘main’ και ‘backup’ με auto-switchover σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα. Ο Newton θα διατίθεται σε 3 εκδόσεις hardware με διαφορετικούς συνδυασμούς ψηφιακών και αναλογικών εισοδο-εξόδων.

Περισσότερα για το νέο επεξεργαστή στο περίπτερο της Mega Event στα πλαίσια της Music World Expo 2017. Απλά μην ξεχάσετε να ενημερώστε την εταιρία για την παρουσία σας…

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση