Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 20:47

Shure: με 3 νέα προιόντα στην ISE

Την ISE επέλεξε η Shure για την πρώτη παρουσίαση 3 νέων προιόντων που απευθύνονται στην συνεδρειακή αγορά και στο Live sound περιβάλλον. 
Πρόκειται για το  IntelliMix P300 Audio Conferencing Processor που αποτελεί έναν νέο ψηφιακό επεξεργαστή σήματος που σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για συνεδριακές εφαρμογές.

Ο P300 ενσωματώνει τους νέους IntelliMix DSP αλγόριθμους της εταιρίας βάση των οποίων εμπλουτίζει την ηχητική πιστότητα στα video meetings, προσφέρει πολλαπλή διασυνδεσιμότητα, καθώς και ευελιξία χειρισμού με τη συνοδεία των Shure Microflex Advance και Microflex Wireless microphone solutions που προορίζονται για εφαρμογές AV conferencing.

Επίσης, η Shure διεύρυνε τη σειρά ULX-D Digital Wireless System, προσθέτοντας δυο microphone transmitters για live business events. Επίσης η Shure προσέθεσε ένα νέο ISO 20109-compliant Interpretation Console & Electronic Name Sign στη σειρά των συνεδριακών της προιόντων για χρήση με το DCS 6000. Σε επόμενα previews θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα νέα προιόντα της Shure.
Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προιόντα της Shure θα σας δώσουν στην εταιρία Soundmaze – Ευθυμιάδης.

Επαφή
Soundmaze – Ευθυμιάδης

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση