Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 12:21

Σεμινάριο SMAART V8

Όπως ενημερωθήκαμε σχετικά, η εταιρία Mega-Sound στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Rational Acoustics θα διοργανώσει μεταξύ 22-24 Μαΐου 2017 σε κεντρικό σημείο της Αθήνας το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο για το κορυφαίο πρόγραμμα ηχητικής ανάλυσης Smaart v8.
Η παρουσίαση του σεμιναρίου θα γίνει από τον ιδρυτής της Rational Acoustics, Jamie Anderson, και θα καλύψει όλο το εύρος των δυνατοτήτων του Smaart v8.
Σημειωτέον, ότι δεν πρόκειται για ένα γενικό σεμινάριο ρύθμισης ήχου (audio engineering) ή ηχοληψίας, καθώς το σεμινάριο θα εστιάσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις λειτουργίες του Smaart v8. 

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου απαραίτητη προυπόθεση είναι η βασική γνώση εννοιών και πρακτικών γύρω από τον ήχο και τα ηχητικά συστήματα.

Γι’ αυτό το λόγω και η εταιρία Mega-Sound ζητά από όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο να απαντήσουν στα ακόλουθα ερωτήματα, προκειμένου να διαμορφώσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σύμφωνα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων, τη δομή και τις επιμέρους παραμέτρους του 3ήμερου σεμιναρίου.
Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με τη Mega-Sound…

Επαφή
Mega-Sound

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση