Διαφήμιση
Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 13:26

Η Namm 2017 άνοιξε τις πόρτες της

Με αυξημένη δυναμική η Namm 2017 ανοίγει τις πόρτες της σε ένα κοινό που έχει καταφτάσει στο Anaheim της Καλιφόρνια απ’ όλα τα μέρη της Αμερικής και του υπόλοιπου κόσμου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, οι εκθέτες της φετινής θα είναι περαιτέρω ευεργετημένοι από το διψήφιο νούμερο που εμφάνισε η αύξηση της αγοράς (buying businesses) το 2016. 
Οσον αφορά το τσιτάτο «A Global Family Reunion», αυτό δικαιολογείται από το ότι οι buyers στη φετινή έκθεση θα προέρχονται από 125 χώρες, ενώ το 15% των επισκεπτών της έκθεσης θα προέρχεται εκτός ΗΠΑ σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα του registration.
Oπως αναφέρουν επίσης οι διοργανωτές, στα πλαίσια του προηγούμενου 2016 NAMM Show οι παραγγελίες ξεπέρασαν τα $10 δις με τις παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες να ξεπερνούν τα 600 εκ. δολλάρια, νούμερα σημαντικά αυξημένα σχέση με το 2015.
Σημαντική η παρουσία της Ελληνικής κοινότητας και στη φετινή έκθεση, καθώς εκτός των δεκάδων επισκεπτών (εμπορικοί αντιπρόσωποι), υπάρχουν και Ελληνες κατασκευαστές που εκθέτουν τα προϊόντα τους στη Namm 2017...

Επαφή
The Namm Show 2017

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση