Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 15:30

Academy Award για τη Lectrosonics!

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι οι David Thomas, Lawrence E. Fisher και David Bundy (μηχανικοί της εταιρίας) σύντομα θα γίνουν οι αποδέκτες του Academy Award for Technical Achievement (τα γνωστά μας βραβεία Οσκαρ για τον τομέα των τεχνικών επιτευγμάτων) για το 2017. Το βραβείο θα τους απονεμηθεί για το state of the art επίπεδο τεχνολογίας που έχουν εφαρμόσει στα ασύρματα μικρόφωνά τους και συγκεκριμένα στο Lectrosonics Digital Hybrid Wireless System.

Στο Lectrosonics Digital Hybrid Wireless System η ακαδημία αναγνώρισε σύμφωνα με ανακοίνωσή της  το υψηλό επίπεδο ασύρματης τεχνολογίας που εφαρμόστηκε, με την ανάπτυξη μιας καινοτόμου μεθόδου ψηφιακής εκπομπής του audio σήματος πλήρους φάσματος μέσω της συμβατικής αναλογικής FM (διαμόρφωσης κατά συχνότητα) ζεύξης, με αποτέλεσμα τη μείωση του μεγέθους του transmitter και συνάμα την αύξηση της αποδοτικότητας και της ισχύος εκπομπής.
Ο Gordon Moore, πρόεδρος της Lectrosonics, ανέφερε ότι η εταιρία είναι υπερήφανη για τους τρεις μηχανικούς της που συνέβαλαν στην εν λόγω υλοποίηση και η βράβευση από την Ακαδημία αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση της δουλειάς τους. Η τελετή απονομής για τα Science and Technical Achievement Awards θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2017 στο Beverly Wilshire Hotel στο Beverly Hills της California.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Lectrosonics επικοινωνήστε με την εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση