Διαφήμιση
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 14:34

Οι Earth Wind & Fire με Yamaha Rivage PM10

Οι μεγαλύτεροι από εσάς τους θυμούνται. Πρόκειται για μια θρυλική Αμερικάνικη μπάντα που από τα 70s διδάσεκι πως παίζεται το R&B, η soul, το funk και η electro, κάνοντας παράλληλα πολλά Top Ten άλμπουμ και singles. Η μπάντα περιόδευσε φέτος το καλοκαίρι (“Heart & Soul Tour 3.0”) σε Β. Αμερική και Ευρώπη και ο FoH ηχολήπτης τους Terry (TJ) Jackson (free lancer ηχολήπτης εδώ και 33 χρόνια και τα τελευταία 15 μόνιμος συνεργάτης της μπάντας στο FoH) επέλεξε μια Yamaha Rivage PM10.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ήθελε μια ευέλικτη επιφάνειας εργασίας με τουλάχιστον 32 κανάλια ανά πάσα στιγμή μπροστά του και πολλαπλές οθόνες για γρήγορη και ταυτόχρονη ενημέρωση. Ο ίδιος μιλώντας για τον εαυτό του δήλωσε “I’m a hands-on mixer, so I need faders front and center”.
Σε κάθε show άλλωστε έχει να διαχειριστεί τουλάχιστον 64 κανάλια εισόδου, ενώ όπως ανέφερε μια ακόμα πρόκληση όσον αφορά την PM 10, ήταν ήταν τα Rupert Neve Designs EQs, με τα οποία εφοδιάζεται η κονσόλα σε συνεργασία με τη Rupert Neve Designs, αλλά και όλες οι υπόλοιπες δυνατότητες πρώτης γραμμής του μίξερ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Yamaha Rivage PM10 θα σας δώσουν στη Φ. Νάκας.

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση