Διαφήμιση
Σάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2016 11:58

Η Divitec Α.Ε. διοργανώνει workshop και σας προσκαλεί

Από την εταιρία Divitec Α.Ε. λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με το workshop που διοργανώνει για τους ‘επαγγελματικούς’ βιντεοπροβολείς της ΒenQ (ΒenQ Pro AV projectors)…

Δελτίο Τύπου - Divitec Α.Ε.
«Η Divitec Α.Ε. σε συνεργασία με την BenQ διοργανώνει workshop που εστιάζει στους ΒenQ Pro AV projectors. Eισηγητής θα είναι ο κoς Luis Afonso, Pro Av Specialist της BenQ Europe.
Το workshop απαυθύνεται στους επαγγελματίες του χώρου Audio Video, με στόχο να γνωρίσουν από κοντά τους BenQ Pro AV projectors, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα χώρων (αμφιθέατρα, συνεδριακά κέντρα, θέατρα, κλπ) και να μάθουν για τις δυνατότητες τους και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους.
To workshop θα διεξαχθεί στα γραφεία της Divitec,  Λ. Λαυρίου 184 & Πεταλίδου,  Γλυκά Νερα, στις 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00πμ.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν με συμπλήρωση της σχετικής φόρμας ΕΔΩ
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον κ. Νίκο Βεζυργιάννη, BenQ Business Development Manager, στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση