Διαφήμιση
Τρίτη, 17 Μάιος 2016 01:25

Music World Expo 2016 - H μεγάλη Γιορτή της Μουσικής…

Μεγάλη επισκεψιμότητα, λαμπερές παρουσίες, σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας και της τέχνης, πολλά νέα προϊόντα, εξαιρετικό κλίμα και ‘οικογενειακή’ ατμόσφαιρα ήταν μερικά από τα σημαντικότερα στοιχεία της Music World Expo 2016 που έκλεισε τις πόρτες της χθες το βράδυ (Κυριακή 15-5) στο Ζάππειο Μέγαρο. Εκεί που η Μουσική και η Τεχνολογία της γιόρτασαν για ένα 3ήμερο (13-15 Μαίου) και στη μαζική αυτή γιορτή συμμετείχαν  αρκετές χιλιάδες επισκέπτες από ένα ευρύ φάσμα κοινού (επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί και DJ’s, παραγωγοί μουσικής και μουσικοτεχνολόγοι, ηχολήπτες, τεχνικοί ήχου, φωτισμού και εικόνας, rental εταιρίες ηχητικού και οπτικοακουστικού εξοπλισμού και μουσικόφιλοι όλων των ειδών). 

Οι εκθέτες από την πλευρά τους, έδωσαν όλοι τους τον καλύτερο εαυτό τους, με περίπτερα και booth ευρωπαϊκού επιπέδου, με πολύ μεράκι και πάθος και με νέα προϊόντα πρώτης γραμμής, αρκετά εκ των οποίων πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στην έκθεση για την Ελληνική αγορά.

Αρκετά ενδιαφέροντα ήταν τα σεμινάρια και τα workshop που πραγματοποιήθηκαν καθώς και τα demo στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, αλλά και τα Live που διοργανώθηκαν. Εξίσου πολλά gigs και DJing set πραγματοποιήθηκαν εντός του εκθεσιακού χώρου στα περίπτερα των εκθετών, ενώ πολύ μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση των επαγγελματιών του χώρου που επισκέφθηκαν την έκθεση από την επαρχία και τα νησιά.

Ισως το πιο σημαντικό όλων είναι ότι η έκθεση αποτέλεσε ένα φωτεινό φάρο αισιοδοξίας σε μια ιδιαίτερα πιεσμένη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο, ενώ παράλληλα μας άφησε μια αίσθηση γιορτής σε όλους όσους βρεθήκαμε στο Ζάππειο το 3ήμερο από 13-15 Μαίου.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι αποτέλεσε έναν κοινό τόπο συνάντησης όλων των ανθρώπων του ευρύτερου κλάδου ενώνοντας στον ιστορικό χώρο του Ζαππείου, τους ανθρώπους της Μουσικής και της Τεχνολογίας και αυτό είναι κάτι που το έβλεπε κανείς με τον πλέον παραστατικό τρόπο στα booth όλων των εκθετών καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώσουν οι διοργανωτές μετά την αποδελτίωση των στοιχείων των επισκεπτών τις επόμενες μέρες όπου θα ακολουθήσει και ο τελικός απολογισμός της Music World Expo 2016…

Οι εκθέτες και η διοργάνωση ευχαριστούν θερμά όσους επισκέφθηκαν τη Music World Expo 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο…

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση