Διαφήμιση
Παρασκευή, 13 Μάιος 2016 01:53

H MEGAEVENT ΜΕΠE στη MusicWorldEXPO 2016

Από την εταιρία MEGAEVENT ΜΕΠΕ λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία της στην έκθεση MusicWorldEXPO 2016…

«H MEGAEVENT ΜΕΠΕ σας προσκαλεί στην έκθεση MusicWorldEXPO 2016, που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 13-15 Μαΐου και ώρα 11:00πμ- 20:00μμ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο μας με αριθμό 10 θα παρουσιάσουμε προϊόντα των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε. Ενδεικτικά μερικά από τα προϊόντα που θα σας παρουσιάσουμε είναι:

Aπό την OUTLINE, προϊόντα από τη σειρά VEGAS, DVS, EIDOS, IP24 προϊόντα με imode και το LINE ARRAY MANTAS. Επίσης από την καινούργια αντιπροσώπευση μας της DAS AUDIO το νέο best value for money line array EVENT, προϊόντα της σειράς ACTION, DR και ARCO. Από την XILICA τη σειρά Neutrino, XP, XA και το καινούργιο SOLARO control και από τη FENIX σας καλούμε να σηκώσετε μονοί σας χωρίς τη βοήθεια  δεύτερου ατόμου τον πύργο TRC-700, να δείτε στην πράξη το μοναδικό σύστημα ασφαλείας FSH, και το stabilizer AC-630W. Επιπλέον από την  EUROMET το σύστημα Arakno, Vibelock και TOTEM. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίστε τα προϊόντα pixel maping Software και Hardware από τις εταιρίες MADRIX και ENTTEC.
Ακόμα, θα σας παρουσιάσουμε τη σειρά mini beam της COLOR IMAGINATION και άλλα πολλά.
Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας δούμε στο περίπτερό μας και να σας ενημερώσουμε πλήρως σχετικά με τις καινούργιες τάσεις  καθώς και για τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην   σύγχρονη αγορά».

Επαφή
MEGAEVENT ΜΕΠΕ

 

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση