Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Μάιος 2016 15:19

Η Athens Pro Audio στην έκθεση MusicWorld EXPO

Από την εταιρία Athens Pro Audio λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τη συμμετοχή της στην έκθεση MusicWorldEXPO 2016 (Ζάππειο Μέγαρο, 13-15 Μαΐου) και τα προϊόντα που θα παρουσιάσει στο περίπτερό της...

Δελτίο Τύπου - Athens Pro Audio
«Η Athens Pro Audio στα πλαίσια της έκθεσης MusicWorldEXPO 2016, θα παρουσιάσει προϊόντα από την μεγάλη γκάμα εταιρειών που αντιπροσωπεύει κατ' αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά, όπως :
Focal, Blue, Motu, Prodipe, Nektar, iConnectivity, Mytek, Radial, Metric Halo, Isoacoustics, API, Manley, Thermionic Culture, Grace Design, Bricasti, Dangerous Music, Royer, Charter Oak, Golden Age, Grimm Audio, Acousonics 
Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε να κατεβάσετε την ηλεκτρονική πρόσκληση της Έκθεσης εδώ, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στα κατάλληλα πεδία, και να την παραδώσετε στην γραμματεία κατά την άφιξή σας στο χώρο της έκθεσης.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιάσουμε ολόκληρη την γκάμα της Focal και το νέο monitor Focal Trio 6, τα προϊόντα της iConnectivity που μόλις ήλθαν στην Ελληνική αγορά, τα νέα Ακουστικά LOLA της Blue και πολλά άλλα προϊόντα στο θεματικό μας περίπτερο. Θα σας περιμένουμε όλους στο περίπτερό μας αρ. 13».

Επαφή
Athens Pro Audio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση