Διαφήμιση
Δευτέρα, 09 Μάιος 2016 21:50

Line Arrays: από τη θεωρία στην πράξη

H τεχνολογία του line array απασχολεί τα τελευταία χρόνια ηχολήπτες, σχεδιαστές ήχου και κατασκευαστές ηχείων. Με την πάροδο του χρόνου το marketing γύρω από αυτήν την τεχνολογία και η παραπληροφόρηση έχουν δημιουργήσει ασάφειες. Το σεμινάριο αυτό έχει σκοπό να κάνει μια σύντομη και ουσιαστική παρουσίαση στην θεωρία που βασίστηκε η δημιουργία των line array συστημάτων ήχου και πότε αυτή εφαρμόζεται σωστά και κατά την πράξη.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μπορεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να καταλάβει κατά πόσο τα ηχοσυστήματα που υπάρχουν στην αγορά ακολουθούν τη θεωρία αυτή και πότε αποκλίνουν, αλλά και να κατανοήσει τους σημαντικούς εκείνους παράγοντες, που επηρεάζουν την απόδοση ενός τέτοιου συστήματος κατά την εγκατάστασή του.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Αίθουσα συνεδριακών εκδηλώσεων του Ζαππείου Μεγάρου την Παρασκευή 13-5-2016 και ώρα 14:00 – 15:00, με εισηγήτρια την κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, ηχολήπτρια, σχεδιάστρια – εγκαταστάτρια ηχητικών συστημάτων και συνεργάτιδα του aLive.gr στον τομέα της σύνταξης. Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι διοργανωτές σας παρακαλούν να είστε συνεπείς με την ώρα έναρξης του σεμιναρίου…

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση