Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Μάιος 2016 21:01

Το DJ Shop στη Music World Expo 2016

Από το DJ Shop λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την παρουσία του στην έκθεση Music World Expo 2016 που θα πραγματοποιηθεί από 13-15 Μαίου 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο…

Δελτίο Τύπου – DJ Shop
«Το DJ Shop θα λάβει μέρος στην έκθεση MusicWorld EXPO 2016 με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, όπου μπορείτε να δείτε μεγάλη γκάμα από επαγγελματικά προϊόντα που εμπορεύεται.
Και φυσικά οι εκπλήξεις που σας περιμένουν στο χώρο που θα έχουν επιμεληθούν οι ειδικοί του DJSHOP είναι μεγάλες. Με αφορμή την έκθεση MusicWorld EXPO 2016 οι υπεύθυνοι του DJSHOP θα ανακοινώσουν και τις νέες μοναδικές υπηρεσίες που θα προσφέρουν εις το εξής σε όλους εσάς.

Για τους οπαδούς του πλούσιου και δυνατού ήχου το DJSHOP έχει να προσφέρει μια EV Xperience! Οι DJs θα απολαύσουν live τα best sellers midi controllers από Native instrumentsPioneer DJ!
Και οι λάτρεις του φωτισμού θα έχουν πολύ δελεαστικό κίνητρο για να επισκεφτούν το εκθεσιακό περίπτερο του DJSHOP, αφού με τα πρωτοποριακά επαγγελματικά προϊόντα φωτισμού της Briteq και της Contest θα ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες ελέγχου φωτισμού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια προσομοίωση από το περίπτερο του DJSHOP στην έκθεση MusicWorld EXPO 2016 για να σχηματίσετε μια μικρή εικόνα για το τι πρόκειται να δείτε.

Το DJSHOP σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην έκθεση MusicWorld EXPO 2016, που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο στις 13-15 Μαΐου και ώρα 11:00πμ- 20:00μμ. Μπορείτε να κατεβάσετε την ηλεκτρονική πρόσκληση της έκθεσης, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στα κατάλληλα πεδία και να την παραδώσετε στην γραμματεία της Έκθεσης κατά την προσέλευσή σας στο Ζάππειο Μέγαρο. 
Σας περιμένουμε όλους στην MusicWorld EXPO 2016 στις 13-15 Μαΐου και ώρα 11:00πμ- 20:00μμ
Με εκτίμηση, Ράνια Δελή, Τμήμα Marketing».

Επαφή
DJSHOP

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση