Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Μάιος 2016 20:56

H Kariotis Audio & Lighting στη Music World Expo

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση Music World Expo και το τι θα δούν και θα ακούσουν οι επισκέπτες της έκθεσης στα booth της ετιαρίας…

Δελτίο τύπου - Kariotis Audio & Lighting
«H Μusic World Expo 2016 μας δίνει μια τεράστια ευκαιρία προσέγγισης στο ‘prosumer’ κοινό της μουσικής τεχνολογίας και στους μουσικούς! Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους… Καλλιτέχνες, μουσικούς -ηχολήπτες -φωτιστές -ιδιοκτήτες rental εταιριών, DJ’s κλπ, να επισκεφτείτε το booth της εταιρίας μας για να γνωρίσετε τα νέα ποιοτικά προϊόντα που μπορούν να γίνουν το επαγγελματικό σας ατού για Επιτυχημένα  ‘performances’.

Tα νέα μοντέλα ηχείων, τα πρωτοποριακά μίξερ livepad, digital M18 της RCF, τα νέα καλώδια αναφοράς της REFERENCE Laboratory, οι εκπληκτικές βάσεις mic-speaker της GRAVITY, τα ποιοτικά μικρόφωνα της AUDIX, τα μοναδικά in ear της Westone, και τα ποιοτικότερα νέα personal mixer της AVIOM. Ζητήστε να μάθετε τις μοναδικές προσφορές ολοκληρωμένων πακέτων  ήχου ‘PROSUMER total solution’ σε ασυναγώνιστες τιμές. Μην παραλείψετε να δείτε και να ακούσετε το ‘RCF secret concept’, που αλλάζει τα standard στο P.A set up, να γνωρίσετε την DIGICO S21 το ψηφιακό mixer αναφοράς που πλέον μπορείς να αγοράσεις, καθώς και την αναβαθμισμένη με STEALTH CORE 2 ‘πρώην’ μικρή DIGICO SD-9 με τα 96 κανάλια in και τα 48 κανάλια out!

Στο περίπτερο της εταιρίας θα βρίσκονται και τα νέα φωτιστικά της DTS Lighting ,της PROLIGHT, της GLP και τα beam της PMK. Επίσης θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τα συστήματα εξέδρας  της Nivtec-flexibel, τα μοτέρ ανύψωσης DIVO της Ιταλικής UNIRIG και πολλά άλλα!
Σας προσκαλούμε επίσης σε ένα  μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνουμε στο συνεδριακό χώρο του Ζαππείου ''HOW TO MIC with the RIGHT CABLES'' με εισηγητή τον μηχανικό ήχου, ηχολήπτη και συγγραφέα Παύλο Σαπουντζή!
Τέλος, αξίζει να ακούσετε στο booth της εταιρίας μας ένα πραγματικά απίστευτο ''line mic check '' μικροφώνου με καλώδιο της REFERENCE  δίπλα σε άλλα της αγοράς  που θα αλλάξει την άποψη σας για το ρόλο του  καλωδίου στο ηχητικό αποτέλεσμα. Ολες οι λεπτομέρειες των προγραμμάτων για το σεμινάριο καθώς και τα sound demo  θα ανακοινωθούν σύντομα…».

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση