Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2016 19:10

Η Audigys στη Music World Expo 2016

Από την εταιρία Αudigys λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τη θεματική - προϊοντική παρουσία της εταιρίας ως εκθέτη στη Music World Expo 2016. Ιδού λοιπόν τι θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της έκθεσης μεταξύ 13-15 Μαίου στο Ζάππειο, η εταιρία Audigys…

Δελτίο τύπου - Αudigys
«Η ΑUDIGYS που συμμετέχει ως χορηγός στην ιδιαίτερη για την Ελλάδα  διοργάνωση ήχου και μουσικής Music World Expo 2016 (Ζάππειο, 13-15 Μαίου), θα παρουσιάσει τα προϊόντα των εταιρειών: Audio-Technica, Adam Audio, Direct Out, Μicrotech Gefell, KV2 Audio και Solid State Logic σε πλήρη ανάπτυξη στο περίπτερο 9.11.
Τα Live Events στον εξωτερικό χώρο που θα έχει η εταιρία ως χορηγός της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν με την ψηφιακή κονσόλα ήχου L300 της SSL (πρώτη Ελληνκή παρουσίαση), το σύστημα ηχείων ES 1.0 & τα stage monitors ESM 12 της KV2 Audio. Τα μικρόφωνα της σκηνής θα είναι  των  AudioTechnica & MicroTech Gefell.
Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας με hands-on στα συστήματα προς επίδειξη, τις υπηρεσίες μας, δυναμικές ακροάσεις, και άλλα πολλά!».

Επαφή
Αudigys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση