Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2016 18:38

Alpha Acoustiki: Tι θα μας δείξει στη MWE 2016

Από την εταιρία Alpha Acoustiki λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το θεματικό concept του περιπτέρου της στην έκθεση Music World Expo 2016 (Ζάππειο Μέγαρο, 13-15 Μάιου 2016)…

Δελτίο τύπου - Alpha Acoustiki
«Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι θα συμμετέχει στην έκθεση Music World Expo 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 13-15 Μάιου 2016.
Στην έκθεση θα παρουσιάσουμε την νέα σειρά προϊόντων ακουστικής βελτίωση POLYFON. Tα POLYFON αποτελούν μία καινοτόμα σειρά προϊόντων ακουστικής βελτίωσης που έχουν τα παρακάτω κύρια χαρακτηριστικά: Απορροφητικών προϊόντων, Διαχυτικών προϊόντων, Απορρόφηση χαμηλών συχνοτήτων.
Επίσης τα προϊόντα POLYFON διαθέτουν άκρως εξειδικευμένα προϊόντα που μπορούν εύκολα να προσφέρουν μεταβλητή ακουστική όπως το POLYFON-S που με την προσθήκη μία ειδικά διαμορφωμένης ηχητικής μεμβράνης μπορούν να ενισχύσουν την απορρόφηση σε χαμηλότερες συχνότητες από 125 έως 500 Hz και να περιορίσουν την απορρόφηση σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες (630 – 4000 Ηz) αυξάνοντας παράλληλα την διάχυση. Τα κύρια πλεονεκτήματα της σειράς προϊόντων POLYFON είναι ότι προσφέρουν ηχο-απορρόφηση σε ένα εύρη φάσμα ακουστικών συχνοτήτων, μεταβλητή ακουστική, ευκολία τοποθέτησης, χαμηλό κόστος.

Η έκθεση Music World Expo 2016 απευθύνεται τόσο σε όσους παίζουν, γράφουν, παράγουν και αναπαράγουν μουσική, αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τον ευρύτερο τομέα του ήχου, του φωτισμού και της εικόνας, στους τομείς του entertainment και της τοποθέτησης.
H έκθεση MusicWorldExpo περικλείει όλο το φάσμα των εταιρειών που ασχολούνται με την εμπορεία, αντιπροσώπευση μουσικών οργάνων και προϊόντων μουσικής τεχνολογίας, DJing εξοπλισμού, ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων, αλλά και με όσους δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών σ’ όλους τους παραπάνω τομείς. Το σημαντικότερο όλων όμως, είναι ότι πρόκειται για μια ‘ανοικτή’ έκθεση που απευθύνεται σε όσους έχουν ερασιτεχνική ή επαγγελματική σχέση με τη μουσική αγορά και την αγορά του entertainment σε όλα της τα επίπεδα.

Η έκθεση θα είναι πλαισιωμένη από συνεδριακές εκδηλώσεις, σεμινάρια για μουσική τεχνολογία, ήχο, φωτισμό κλπ, μουσικά event και συναυλίες, καθώς και ζωντανά demo συσκευών και συστημάτων που θα πραγματοποιηθούν, έξω από την έκθεση, στον περιβάλλοντα χώρο του Ζαππείου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ…".

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση