Διαφήμιση
Κυριακή, 24 Απρίλιος 2016 19:51

Η Alpha Acoustiki στην Εκθεση Music World Expo 2016

Η Alpha Acoustiki είναι εξειδικευμένη στην επίλυση προβλημάτων αντικραδασμικής προστασίας, ηχομονωτικών επεμβάσεων, ακουστικής χώρου και δομικής ηχοπροστασίας. Τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα και ενώ εξάγονται σε όλο τον κόσμο, ενώ η ομάδα των εξειδικευμένων μηχανικών της εταιρίας είναι υπεύθυνη για την έρευνα – ανάπτυξη και σχεδιασμό νέων προϊόντων που μπορούν να καλύψουν εξειδικευμένες ανάγκες αντικραδασμικής προστασίας.
Στα πλαίσια της έκθεσης Εκθεσης Music World Expo 2016 η εταιρία θα παρουσιάσει ηχοαπορροφητικά πάνελ, διαχυτές, μπασοπαγίδες και όλη τη σειρά των Ελληνικών προϊόντων Acousonics.
Τα ηχοαπορροφητικά προϊόντα Acousonics είναι ένα νέο brand και παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ θα είναι ένα από τα ελάχιστα «Made in Greece» προϊόντα της έκθεσης. Η Acousonics ειδικεύεται στην ακουστική βελτίωση χώρων διαθέτοντας στη γκάμα της καινοτόμα και χρηστικά προιόντα που απευθύνονται σε μουσικούς, ηχολήπτες, Home Studios & Studios αλλά και σε χαιφιντελίστες, καλύπτοντας μια εκτεταμένη γκάμα εφαρμογών.

Επαφή
Alpha Acoustiki
Vibro (Vibration Control Products)

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση