Διαφήμιση
Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 12:19

Ο ΣΤΑΖΟΕ έκοψε την πίτα του…

του Βασίλη Λαδονικόλα

Όλα ξεκίνησαν κατά τις 19.00 με την ‘κατάληψη’ της οδού Βλαχάβα έξω από το Boiler, με δεκάδες πηγαδάκια γύρω από τα αυτοσχέδια bbq (οι 4 βαθμοί κελσίου, μας έφερεν ακόμα πιο κοντά στη θράκα…). O 'μπουφές' ήταν τελικά πολύ πλουσιότερος από ότι μας είχε υποσχεθεί ο Brian και κάπως έτσι, μετά το δείπνο, αποφασίσαμε να περάσουμε στα ζεστά ενδότερα του Boiler για γλυκό (η πρωτοχρονιάτικη πίτα ντε…), μουσική και ποτό…
Το κόψιμο της πίτας ακολούθησε η κλήρωση των δώρων που αποτέλεσαν ευγενική χορηγία των εταιριών αντιπροσώπευσης του ευρύτερου κλάδου μας (ναι διατέθηκαν και οι 300 λαχνοί), και η βραδιά συνεχίστηκε χαλαρά με μουσική και ποτάκι.

ΥΓ 1. Η χαλαρή διάθεση βοήθησε τις διάφορες ομάδες (επικοινωνίας, ασφάλειας κλπ) να συντονιστούν μεταξύ τους για τις δράσεις που έχουν αναλάβει, ενώ το επόμενο ραντεβού των μελών του ΣΤΑΖΟΕ δόθηκε για την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 18.00 στη γνωστή αίθουσα του ΕΚΑ όπου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση.

ΥΓ 2. Ευχαριστούμε τις εταιρίες (αναφέρονται με αλφαβητική σειρά): Ακουστική, Audigys, Boutique Audio Store, DNA Systems, Kariotis Audio & Lighting, Manos Backline Services, Messe Frankfurt Greece & Cyprus, Omikron Electronics, Omikron Pro Lighting, Παύλος Σαπουντζής, PA Solutions και Shure - Ν. Ευθυμιάδης, για την ευγενική χορηγεία των δώρων που διέθεσαν για την λαχειοφόρο του Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε.

ΥΓ. 3 Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλα τα μέλη του ΣΤΑΖΟΕ αλλά και σε όλο τον ευρύτερο κλάδο μας…

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση