Διαφήμιση
Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2016 23:41

Η Capital Sound επένδυσε σε GTO της Outline

Η Capital Sound Hire LTD μια από τiς μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εταιρίες PA της Μ.Βρεταννίας απέκτησε σύστημα OUTLINE GTO. Ο Γενικός Διευθυντής της Capital Sound Hire LTD Paul Timmins ανακοίνωσε τη συμφωνία για την επένδυση σε μεγάλη ποσότητα LINE ARRRAY καμπινών OUTLINE GTO. Το συνολικό σύστημα αποτελείται από 48 GTO C-12 LARGE FORMAT LINE ARRAY, 4 GTO-DF (downfill), 24 GTO-SUB (subwoofer), οκτώ GTO-FF (frontfill) και ένα πακέτο των 24 POWERSOFT Χ8 Dante.

Ο Timmins είπε ότι η τελική απόφαση για την αγορά πάρθηκε μετά από τεστάρισμα του συστήματος στο O2 Arena του Λονδίνου τον περασμένο Οκτώβριο. Ο ίδιος δήλωσε ότι «Ο Διευθύνων Σύμβουλος Keith Davis, ο Ανώτερος Υπεύθυνος Έργου Martin Connolly, o Υπεύθυνος Έργου Robin Conway και εγώ καθίσαμε στην πίσω γραμμή του επάνω διαζώματος του αμφιθέατρου όπου η διαύγεια και η ηχητική απόδοση του συστήματος μας εντυπωσίασε ... τα υψηλά, μεσαία και χαμηλά ήταν όλα απίστευτα. Δεν υπήρξε ούτε κατ’ ελάχιστον η ανάγκη για delay towers.
Η διαπίστωση αυτή συνάδει σίγουρα με τη φήμη του GTO ως ηχητικού συστήματος μακρινής κάλυψης και συγχρόνως υψηλής ευκρίνειας
Συν το γεγονός ότι το GTO προσφέρει υψηλή ηχητική πίεση με χαμηλή παραμόρφωση, και συγχρόνως είναι ένα σύστημα που η κρέμαση του είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη ενώ είναι ελαφρύτερο και πιο συμπαγές από ό, τι οι ανταγωνιστές του. Κάτι που είναι μείζων προτέρημα για εμάς ».

Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Outline Luca Giaroli δήλωσε « Είδα την αντίδραση του Keith , του Paul και του Martin όταν άκουσαν το GTO C-12 στο O2 Arena και αμέσως ήξερα ότι είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για την ολοκλήρωση της πώλησης. Ήταν μια πραγματική ευχαρίστηση το να συμμετέχω για την επίτευξη αυτής της αγοράς από την Capital Sound αλλά δεν συγκρίνεται με την ικανοποίηση που θα προσφέρει αυτή η συνεργασία σε όλες τις συμμετέχοντες εταιρίες».

O Timmins αποκάλυψε πως άρχισε το ενδιαφέρον της CAPITAL sound για το GTO. «Ο Μάρτιν και εγώ πριν μερικά χρόνια ταξιδέψαμε μέχρι την Ρώμη και ακούσαμε για πρώτη φορά ένα τεράστιο σύστημα OUTLINE GTO 15, εκεί συνειδητοποιήσαμε για πρώτη φορά την εξαιρετική ποιότητα της OUTLINΕ. Μέχρι σήμερα είναι πιθανότατα η καλύτερη αναπαραγωγή σε εξωτερικό χώρο που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ». 
Ο CEO της Outline Giorgio Biffi, τόνισε τα επιπλέον οφέλη από τη συμφωνία με την CAPITAL SOUND καθώς έχουν μια μακρά και αποδεδειγμένη πορεία και είναι από τους πιο αξιόπιστους και εργατικούς επαγγελματίες / συνεργάτες του κλάδου. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την CAPITAL SOUND στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο του GTO».

Καθοριστικό ρόλο στην συμφωνία έπαιξε και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος CUK με έδρα την Γλασκώβη που αντιπροσωπεύει την OUTLINE και την POWERSOFT σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία. Δήλωσαν ενθουσιασμένοι που η CAPITAL SOUND επέλεξε το σύστημα της Outline. Μια επένδυση αυτού του μεγέθους πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και το GTO C-12 πραγματικά διέπρεψε μετά από μια εκτεταμένη περίοδο σκληρών δοκιμών από την CAPITAL SOUND.
Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της Outline θα σας δώσουν στην εταιρία Mega Event…

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση