Διαφήμιση
Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 13:37

Κερδίστε 1 ζεύγος συλλεκτικά A77X της ADAM Audio

Ο διαγωνισμός της ADAM Audio έχει τίτλο Soundtrack Competition και προσφέρει ως έπαθλο για το νικητή ένα ζεύγος custom-made special edition ADAM Audio A77X monitors ως πρώτο βραβείο. Σημειωτέον ότι η ADAM Audio έχει κατασκευάσει μόνο ένα ζευγάρι special edition A77X monitors για το μεγάλο νικητή του διαγωνισμού. Κοινώς, όποιος κερδίσει θα έχει ένα ζεύγος πραγματικά μοναδικών μόνιτορ. Οι υπόλοιποι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίζουν κάποιο από τα υπόλοιπα βραβεία στα οποία συμπεριλαμβάνονται ένα ζεύγος A7X monitors (Second Place prize), ένα ζεύγος F7 monitors (Third Place prize) και ένα ζεύγος F5 monitors (Audience Award).

Ιδού τι πρέπει να κάνετε για να συμετάσχετε στο διαγωνισμό Soundtrack Competition
Καταρχάς να συνθέσετε ένα soundtrack για μια από τις 5 φωτογραφίες που δίνει η ADAM Audio…
Εν συνεχεία να ανεβάσετε το ολοκληρωμένο σας soundtrack στο δικό σας Soundcloud λογαριασμό (αν δεν έχετε μην προβληματίζεστε, είναι πολύ εύκολο και εντελώς ανέξοδο να δημιουργήσετε έναν).
Ο τίτλος του τραγουδιού πρέπει να περιλαμβάνει τη φράση #adamaudio και tag της φωτογραφίας για την οποία έχετε συνθέσει το soundtrack. Κάθε soundtrack θα πρέπει να έχει μέγιστη διάρκεια έως 30 δευτερόλεπτα και κάθε συμμετοχή θα μπορεί να συμμετάσχει μια φορά στο διαγωνισμό.

Η κριτική επιτροπή του Soundtrack Competition
Οι κριτές είναι οι Mick Wilson (DJ Mag), Magda, Emika, Nima Chatrsimab, Tim Xavier και Darius Syrossian.
Αυτοί θα επιλέξουν τους 3 πρώτους νικητές, ενώ το τέταρτο βραβείο, το βραβείο κοινού θα δωθεί στο soundtrack με τα περισσότερα likes στο Soundcloud από το κοινό (deadline έως τις 10 Δεκεμβρίου στις 1.00 p.m. CET). Η περίοδος του διαγωνισμού ξεκινά από σήμερα 1η Νοεμβρίου 2015 και ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου 2015. 
Τις φωτογραφίες που έχει επιλέξει η Adam και οι οποίες θα σας δώσουν έμπνευση θα τις βρείτε ΕΔΩ μαζί με περαιτέρω πληροφορίες για το διαγωνισμό…

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys, που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της ADAM Audio στη χώρα μας…

Eπαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση