Διαφήμιση
Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 15:49

Με GTO οι Carreras και Jenkins

Ο παγκοσμίου φήμης Ισπανός τενόρος José Carreras και η Ουαλή mezzo-soprano τραγουδίστρα / τραγουδοποιός Katherine Jenkins, πραγματοποίησαν μια μεγάλη συναυλία συνοδευόμενοι από την City of Cork Symphony Orchestra, στην ομώνημη πόλη του Cork στην νοτιοανατολική Ιρλανδία. Η συναυλία δόθηκε στο Independent Park (πρώην Musgrave Park) rugby stadium. Για τις ανάγκες της κάλυψης της συναυλίας, η εταιρία EQ Audio and Events, που εδρεύει στο Δουβλίνο, εγκατέστησε ένα Outline rig αποτελούμενο από 12 Οutline GTO C-12 ανά πλευρά ως main left and right hangs. Το σύστημα επιλέχθηκε για το διάφανο ηχητικό του χαρακτήρα, για την εκτεταμένη δυνατότητα κάλυψης και το ‘αχρωμάτιτο’ αποτέλεσμα που εξασφαλίζει.

Επίσης χρησιμοποιήθηκαν καμπίνες Outline Butterfly CDH-483 cabinets που εκτέλεσαν χρέη fills. Πιο συγκεκριμένα, ως Outfill hangs χρησιμοποιήθηκαν 10 καμπίνες CDH-483 ανά πλευρά, ενώ αντίστοιχες καμπίνες χρησιμοποιήθηκαν και πόσω από το FOH. Ολες οι CDH-483 καμπίνες οδηγήθηκαν από ενισχυτές Outline T7, ενώ τα GTO C-12 οδηγήθηκαν από τους ολοκαίνουργιους 8κάναλους ενισχυτές Powersoft X8 (την ναυαρχίδα των ενισχυτών της Powersoft). Το σετάρισμα και η ρύθμιση του συστήματος έγινε μέσω του λογισμικού OpenArray 3D software της Outline.

Οσον αφορά τον FoH ηχολήπτη του Carreras, Peter Schneekloth, ο οποίος συνεργάζεται μαζί του τα τελευτία 14 χρόνια, αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στην καθαρότητα με την οποία το σύστημα απέδωσε τη φωνή του Carreras και στο εξαιρετικό HF throw του συστήματος. Ανστίστοιχα εύσημα πήρε και από τον FOH engineer της Katherine Jenkins, Steven Carr, ο οποίος αναφέθηκε στην ηχητική του πιστότητα, την ευαισθησία του και το σχεδόν ατελείωτο headroom του, ενώ ευχαρίστηκε όλο το team της EQ Audio καθώς και τον Francesco Ferretti της Outline για τη συνεργασία.

Οσο για τους riggers της εταιρίας παραγωγής που ανάρτησαν το σύστημα, ανέφεραν ότι με το GTO έγινε η δουλειά τους εύκολα και γρήγορα. Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματ ατης Outline θα σας δώσουν στην εταιρία Mega Event…

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση