Διαφήμιση
Δευτέρα, 04 Μάιος 2015 12:46

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης στη ΝΕΡΙΤ

Από το Δ.Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη του Τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας του Δ.Ι.Ε.Κ. στη ΝΕΡΙΤ…

Δελτίο Τύπου - Δ.Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης
«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών των τμημάτων Μουσικής Τεχνολογίας του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης στη ΝΕΡΙΤ. Η επίσκεψη, οργανώθηκε άρτια από τον Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης κύριο Ιωάννη Λυμπέρη, πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του καθηγητή και συνεργάτη του aLive Θοδωρή Παπανικολάου και του καθηγητή Αλέξανδρου Κατσάνη και υποστηρίχθηκε από τον Γενικό Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της ΝΕΡΙΤ κύριο Αρίστωνα Κοντιζά, ενώ οι σπουδαστές έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Μουσική Τεχνολογία», μαζί με τον δημοσιογράφο κύριο Παναγιώτη Τσολιά, αρχικά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη διαδικασία της ηχοληψίας και ρύθμισης ήχου του τηλεοπτικού προγράμματος ειδήσεων σε πραγματικές συνθήκες. Στην συνέχεια παρακολούθησαν ζωντανά στο Studio C, τεχνικές ηχογράφησης συμφωνικής ορχήστρας για την εκπομπή της ΝΕΡΙΤ με τίτλο «Μουσική Γεωγραφία». Για τις ανάγκες της εκπομπής, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ υπό την διεύθυνση του μαέστρου και διευθυντή του Τρίτου Προγράμματος Χρίστου Παπαγεωργίου, ερμήνευσε το έργο του Δημήτρη Μητρόπουλου «Ταφή» και το «3ο Κοντσέρτο» του Σεργέι Προκόφιεφ. Σε τέτοιου είδους επισκέψεις, κάτω από πραγματικές συνθήκες, η θεωρία συναντά την πράξη στην εκπαίδευση ενηλίκων»

Επαφή
Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης

Rate this item
(7 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση