Διαφήμιση
Δευτέρα, 31 Μάρτιος 2014 19:01

Το Fiddler on the Roof περιοδεύει με KV2 Audio

Η περιοδεία του γνωστού μιούζικαλ Fiddler on the Roof χρησιμοποιεί όσον αφορά τον ηχητικό τομέα μια σειρά από ηχεία της KV2 Audio. Συγκεκριμένα, η παραγωγή της παράστασης (η βρεττανική εταιρία Blitz Communications), έχει επιλέξει για την περιοδεία, 8 EX 12 full range active ηχεία, 14 EX 6 ως compact fills και 2 EX 10 που συνοδεύονται από 4 EX 2.5 active subwoofers.

Ο Sound designer του Fiddler on the Roof, Richard Brooker, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανακάλυψα ότι τα προιόντα της KV2 διαθέτουν έναν ρεαλιστικό και λεπτομερή ήχο. Εδικά τα HF section των ηχείων είναι τόσο ‘ανοικτά’ και διάφανα που αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο τον ήχο όλων των lavalier ασύρματων μικροφώνων που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις θεατρικές παραστάσεις και τα μιούζικαλ αυτού του τύπου». Πρόσθεσε επίσης ότι τα ηχεία της σειράς EX είναι ιδιαίτερα ευέλικτα καθότι αυτοενισχυόμενα, ενώ είναι εξίσου σημαντικό ότι τα ηχεία της οικογένειας EX έχουν ακριβώς τον ίδιο ήχο και τα ίδια χαρακτηριστικά, διαθέτοντας ρεαλισμό, μουσικότητα, puncy χαρακτήρα και λεπτομερή ήχο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ηχεία της σειράς EX αλλά και για όλα τα ηχεία της KV2 Audio θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση