Διαφήμιση
Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2013 09:49

Το ιστορικό κονσέρτο στο Kashmir

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2013 και υπο τη διεύθυνση του διάσημου μαέστρου Zubin Mehta, η Bavarian State Orchestra έδωσε μια μοναδική συναυλία στην πόλη Srinagar που βρίσκεται στους πρόποδες των Ιμαλαίων.
Στην εν λόγω πόλη δεν είχε δοθεί κανένα επίσημο κονσέρτο, ή άλλη πολιτιστική εκδήλωση από το 1983, όπου είχε πραγματοποιηθεί ένας αγώνας κρίκετ.
Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε στους περίφημους φυσικούς ‘κήπους’ Shalimar Gardens (φυσικοί κήποι μήκους 500 μέτρων στους οποίους τρέχουν φυσικά νερά που εν συνεχεία δημιουργούν τη λίμνη Dal), διοργανώθηκε από τη Γερμανική πρεσβεία στο Srinagar και την παρακολούθησαν 2.000 καλεσμένοι.

Την εγκατάσταση του PA συστήματος πραγματοποίησε η εταιρία Sound and Light Professionals (SNL Pro) με το νέο της σύστημα K1 της L-ACOUSTICS να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο ιστορικό αυτό event.
Το κυρίως (main) array του συστήματος κάλυψε 65 μέτρα, ενώ για την προσομοίωση, την προσαρμογή του συστήματος στο χώρο και το σετάρισμα χρησιμοποιήθηκε το SOUNDVISION. Η εγκατάσταση περιελάμβανε 2 K1-SB αναρτημένα σε κάθε πλευρά (σε throw mode) πάνω από 6 K1 και 2 SB28 σε κάθε εσωτερική γωνία μαζί με 3 ζεύγη 115XT HiQ ως front fills, were all that was r. 4 LA-RAK οδήγησαν το σύστημα με 3 LA8 σε κάθε ένα εξ’ αυτών να ελέγχονται μέσω του δικτύου LA NETWORK. 
Η συναυλία προβλήθηκε ζωντανά σε 32 χώρες και μεταδόθηκε και μέσω live streaming μέσω του YouTube, ενώ κινηματογραφήθηκε και σε full HD φορμά προκειμένου να κυκλοφορήσει σύντομα σε DVD.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση