Διαφήμιση
Παρασκευή, 31 Μάιος 2013 11:35

Σεμινάριο Cubase User Certification στη SAE

H SAE Athens ως το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο της Steinberg στην Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες ηχολήπτες, μουσικούς και παραγωγούς να παρακολουθήσουν το σεμινάριο Cubase User Certification και να εκπαιδευτούν στις πιο σημαντικές λειτουργίες του δημοφιλούς λογισμικού, λαμβάνοντας με την ολοκλήρωση του επίσημη πιστοποίηση από την Steinberg.
Το Cubase θεωρείται ένα από τα standard of the industry προγράμματα ηχοληψίας, ηχογράφησης και μουσικής παραγωγής. Πρόκειται για ένα λογισμικό που συνδυάζει την επαγγελματική προσέγγιση στον τομέα της παραγωγής με μια πληθώρα από δημιουργικά εργαλεία που απογειώνουν τη δημιουργικότητα του χρήστη τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε επίπεδο μουσικής δημιουργίας.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην πρακτική εξάσκηση, παράλληλα με το θεωρητικό υπόβαθρο και γι αυτό το λόγο οι σπουδαστές έχουν στη διάθεσή τους τον προσωπικό υπολογιστή τους, εξοπλισμένο με τα αντίστοιχα περιφερειακά (audio interface, midi keyboard, controller, headphones etc).

Έναρξη σεμιναρίου: Παρασκευή 7 Ιουνίου. Διάρκεια: 20 ώρες.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
Eπικοινωνήστε με τη γραμματεία της SAE Athens (τηλ. 210-3217661) για:
- να κανονίσετε συνάντηση με τον εκπαιδευτικό συντονιστή του προγράμματος ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου και να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις
- να ενημερωθείτε για το κόστος παρακολούθησης
(ισχύουν ειδικές τιμές για σπουδαστές/αποφοίτους της SAE - φοιτητές - κατόχους κάρτας ανεργίας)

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση