Διαφήμιση
Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2013 21:02

10 Χρόνια ISE με 200 νέους εκθέτες

Η ISE αποδεικνύει για άλλη μια χρονιά την ανερχόμενη δυναμική της, καθώς φέτος στα 10α γενέθλιά της σπάει όλα τα ρεκόρ εκθετών και επισκετών, ενώ παράλληλα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η έκθεση θα συνεχίσει να διεξάγεται στο RAI του Αμστερνταμ και τα επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα έως και το 2019, όπως μνημονεύει η σχετική συμφωνία των διοργανωτών με τους υπεύθυνους του εκθεσιακού χώρου.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι η επόμενη ISE 2014 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4-6 Φεβρουαρίου, ενώ από το 2015 θα παγιωθεί η πραγματοποίησή της τη δεύτερη εβδομάδα κάθε Φεβρουαρίου.

Ας αφήσουμε όμως το μέλλον και ας έρθουμε στο παρών. Η φετινή ISE 2013 άνοιξε της πόρτες της την προηγούμενη Τρίτη και ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και όπως είπαμε και φέτος ανεβάζει τον πήχη υψηλότερα, καθώς συμμετέχουν 200 νέοι εκθέτες μεταξύ των 900 εκθετών που λαμβάνουν συνολικά μέρος στη φετινή έκθεση. Επίσης, οι επισκέπτες που έκαναν registration on line έφτασαν τους 40.000 με το 25% εξ’ αυτών να επισκέπτονται την έκθεση για πρώτη φορά, στοιχείο ενδεικτικό για τη δυναμική και τις προσδοκίες των επισκεπτών / επαγγελματιών από την ISE.

Περισσότερες πληροφορίες, νέα και ειδήσεις από την ISE θα αναρτηθούν στο aLive τις προσεχείς ημέρες.

Επαφή
ISE

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση