Διαφήμιση
Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2012 18:58

H Adlib Audio στο Wembley

H Adlib Audio εγκατέστησε ένα πλήρες σύστημα στο στάδιο Wembley για τις ανάγκες του Capital FM Summertime Ball, όπου εμφανίστηκαν μια σειρά από μπάντες πρώτης γραμμής όπως οι Coldplay, Justin Bieber, Usher, Katy Perry, Jessie J, Ed Sheeran, The Wanted και Flo Rida. Το ηχητικό σύστημα του σταδίου περιελάμβανε 16 καμπίνες L-Acoustics K1 ανά πλευρά ως main array περιστοιχιζόμενα από 15+15 V-DOSC ηχεία ως LL- RR και 5 ακόμα V-DOSC ως up stage εγκατάσταση.
Το σύστημα συμπλήρωσαν δυο set delays αποτελούμενα από 10 K1 καμπίνες έκαστο και τα οποία τοποθετήθηκαν πίσω ακριβώς από το FOH. Οσον αφορά τα subs, χρησιμοποιήθηκαν 16 x L-Acoustics SB28 ενώ όλο το σύστημα οδηγήθηκε μέσω επεξεργαστών της Lake με τη χρήση δικτύου Dante. Τρείς κονσόλες Avid Profile χρησιμοποιήθηκαν για το FOH mix, οι δυο για τα live και η τρίτη για τα video play-ins και για τα μικρόφωνα των παρουσιαστών. Στα monitors, χρησιμοποιήθηκαν δυο Yamaha PM5D και 24 MP4 low profile wedges, που αποτελούν την εξέλιξη (φοράνε ίδια αλλά αναβαθμισμένα drivers των αυθεντικών MP3 wedge). Στη σκηνή χρησιμοποιήθηκαν 3 x L-Acoustics ARCS και 2 x SB28 ανά πλευρά ως side fills.
Ολοι οι ενισχυτές που χρησιμοποιήθηκαν ήταν οι PLM 10000 της Lab Gruppen.
Επίσης, η εταιρία χρησιμοποίησε 65 κανάλια ασύρματων μικροφώνων των Sennheiser και Shure για τις ανάγκες των συγκροτημάτων που δεν είχαν τον δικό τους ‘ασύρματο’ εξοπλισμό.


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση