Διαφήμιση
Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2012 10:42

O Steve Lillywhite βασικός ομιλητής στο AES

Για το Steve Lillywhite είναι προφανές ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ποπ σκηνής και έχει πάρει σπίτι του αρκετά βραβεία Grammy ως «Producer Of The Year». Ωστόσο, ας ρίξουμε μια πολύ σύντομη ματιά στην πλούσια καριέρα του Steve Lillywhite για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεώτεροι…
Το όνομά του Lillywhite ως παραγωγού, θα το βρείτε φαρδύ – πλάτυ κάτω από τις παραγωγές των U2 (8 άλμπουμ), των Dave Matthews Band (4 άλμπουμ), των Peter Gabriel, The Rolling Stones, Talking Heads, The Psychedelic Furs, Siouxsie & The Banshees, The Pogues, Big Country, XTC και The Smiths όσον αφορά τη δεκαετία του 80, τους David Byrne, Morrissey, Travis, Dave Matthews Band και Phish στα 90s και τους The Counting Crows, Matchbox Twenty, Thirty Seconds To Mars και The Killers την προηγούμενη δεκαετία (00’s). 
Γεννημένος το 1955, ο Lillywhite ξεκίνησε την καριέρα του ως tape operator για την Polygram το 1972. Εκτός των μουσικών βραβείων, έχει τιμηθεί με το «Queen of England award», και με το «Commander of The British Empire (CBE)» για τη συνεισφορά του στη μουσική.
Η 133η AES θα διεξαχθεί στο Moscone Center του San Francisco, μεταξύ 26 – 29 Οκτώβρη…


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση