Διαφήμιση
Δευτέρα, 28 Μάιος 2012 14:54

NAMM / Musikmesse: Ντεμπούτο στη Ρωσσία

Σύμφωνα με τους διοργανωτές μπήκαν τα θεμέλια για τη διοργάνωση ενός ενιαίου μετώπου μουσικής και τεχνολογίας σε μια αρκετά παρθένα και δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά όπως αυτή της Ρωσίας. Η κοινή έκθεση NAMM-Musikmesse - Prolight + Sound πραγματοποιήθηκε το 4ήμερο 16-19 Μαίου στη Μόσχα με τη συμμετοχή 190 εταιριών ως εκθέτες από 18 χώρες.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη του αναμενομένου καθώς την έκθεση επισκέφθηκαν συνολικά 6.275 επισκέπτες. 
Οσον αφορά τον τομέα της Prolight + Sound NAMM Russia υπήρξαν αρκετοί κατασκευαστές που συμμετείχαν απευθείας με προιόντα τους, όπως οι Adam Hal, Indu-Electric Gerber, Clay Paky, Microtech Gefell, Prolyte Group, Martin Pro και αρκετοί άλλοι, ενώ υπήρχαν και εταιρίες όπως οι Ashtone, Allen & Heath, L'Acoustics, Christie, Robe, Osram, Montarbo, Electro-Voice, Coda Audio και Hughes & Kettner που συμμετείχαν μέσω των αντιπροσώπων τους στη Ρωσία.
Η έκθεση περιελάμβανε 50 εκπαιδευτικά σεμινάρια και workshops καθώς και αρκετά μουσικά events από διαφορετικούς μουσικούς χώρους. Οι διοργανωτές πιστεύουν ότι το πρώτο δύσκολο βήμα έγινε και ήδη προετοιμάζουν την επόμενη έκθεση για το Μάιου του 2013…


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση