Διαφήμιση
Δευτέρα, 21 Μάιος 2012 17:12

Μια DiGiCo SD9 στο Trinity Theatre

Το Trinity Theatre βρίσκεται στο Tunbridge της Ουαλίας και χτίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα. Ξεκίνησε ως εκλησσία, ενώ από το 1972 και μετά που σταμάτησε να λειτουργεί ως ναός λατρείας ξεκίνησε να λειτουργεί ως χώρος τέχνης.
Από τότε ο χώρος άλλαξε πολλές μορφές και έγιναν πολλές ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις. Η τελευταία αφορά τη λειτουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματους ψηφιακού κινηματογράφου, ενώ όπως είπαμε ο χώρος λειτουργεί και για Live.

Πρόσφατα έγινε το πρώτο digital cinema της Αγγλίας που εγκατέστησε ηχητικό σύστημα της K-Array system, το οποίο υποστηρίζει και τις surround sound ανάγκες του χώρου, ενώ η τελευταία του αναβάθμιση αφορά τη νέα foh κονσόλα που δεν είναι άλλη από τη DiGiCo SD9 που αποτέλεσε επιλογή των υπευθύνων του χώρου.
Η κονσόλα συνδέεται ψηφιακά με τους Class D ενισχυτές (με ενσωματωμένο DSP επεξεργαστή) της K-Array που οδηγούν τα ηχεία της εταιρίας, με αποτέλεσμα το signal path να είναι το πλέον σύντομο, μινιμαλιστικό και καθαρό που θα μπορούσε να υπάρξει, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο εύκολο το χειρισμό του συστήματος στις διαφορετικές ανάγκες και παραστάσεις του χώρου, από τις μίνιμαλ jazz βραδιές έως τις πολυκάναλες 7.1 ηχητικές μπάντες των περισσοτέρων digital cinema προβολών που λαμβάνουν χώρα στο Trinity Theatre. Περισσότερα για την SD9, αλλά και για τα υπόλοιπα ψηφιακά μίξερ της DiGiCo θα σας πούνε στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση