Διαφήμιση
Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2012 20:00

Ακούστε εδώ το νέο ηχείο της KV2 Audio

Το νέο ηχείο εκτός από το booth της εταιρίας στον εσωτερικό χώρο του Hall 8.0 βρισκόταν επίσης και στον εξωτερικό χώρο που φιλοξενούσε τα Live demos των portable συστημάτων. Κι εκεί για άλλη μια φορά έκλεψε καρδιές τόσο με την απόδοσή του, όσο κυρίως και με την point source τεχνολογία που εφαρμόζει και μας θυμίζει πως ακούγαμε όλα αυτά τα χρόνια πριν κατακλυστούμε από τον line array πυρετό (χρυσή και άγια η τεχνολογία line array αλλά φοβάμαι ότι το έχουμε παρακάνει σε παγκόσμιο επίπεδο και ειδικά στη χώρα μας).

Στο θέμα μας: το νέο SL412 διαθέτει σχεδόν τετράγωνη καμπίνα με πάρα πολύ μικρό βάθος προκειμένου να χωρέσει δίπλα σε τοίχους και σε high-tech flat screens σε διάφορα venues και club. Χρησιμοποιεί τη γνωστή και αποδεδειγμένα λειτουργική VHD τεχνολογία της KV2 και ενσωματώνει 4 γούφερ 12ιντσών για την αναπαραγωγή των χαμηλομεσαίων, ένα 8ιντσο για τις μεσαίες και 3 large φορμά NPVD compression driver που όπως και το mid φορτίζονται από κυματοδηγούς που έχουν χρησιμοποιηθεί και στο VHD1.0.
Η mid high κόρνα του ηχείου έχει εξαιρετικά διευρυμένη κάλυψη στον οριζόντιο άξονα που ανέρχεται στις 110 μοίρες, οπότε το ηχείο επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή διασπορά για τους χώρους των club και των venue που απευθύνεται. Στον κάθετο άξονα η κάλυψη φτάνει τις 40 μοίρες ενώ το μέγιστο SPL του ανέρχεται στα 134dB (Max SPL Peak 137dB). Η συχνοτική του απόκριση είναι από 60Hz έως 22kHz, ενώ το βάρος του φτάνει στα 48 κιλά.

Εντυπώσεις ακροάσεων - 'Γράψαμε' το demo για σας...
Το ηχείο όπως θα μπορέσετε να ακούσετε μέσα από την εγγραφή που κάναμε για σας (με το 'μικρό' Handy Video Recorder Q3 HD της Zoom) αναπαράγει με πραγματικά εντυπωσιακό τρόπο τη μεσαία περιοχή διαθέτοντας ανοικτές, καθαρές και γεμάτες μεσαίες. Αυτό είναι σαφώς το πιο δυνατό του χαρτί. Η οριζόντια διασπορά του είναι το δεύτερο, καθώς απεδείχθη κάτι παραπάνω από επαρκής στον οριζόντιο άξονα, ενώ κατά τη διάρκεια των demo οι άνθρωποι της KV2 Audio μας υπενθύμιζαν ότι δεν πρόκειται για line array υλοποίηση και με δεδομένο ότι έχει αναρτηθεί σχετικά χαμηλά καλό ήταν να είμαστε σχετικά κοντά στο πεδίο κάλυψης των ηχείων για να έχουμε ακριβή άποψη για τις ηχητικές τους επιδόσεις. Και πάλι είχαμε την εντύπωση ότι ακούμε περισσότερες καμπίνες από αυτές που βλέπαμε (ακούγαμε 1 SL412 στην πλευρά).
Τα sub που συνόδευσαν το σύστημα ήταν δυο VHD 2.21 (αυτά με τα δυο γούφερ των 21 ιντσών) ως stack το ένα δίπλα στο άλλο στο κέντρο, τα οποία απέδωσαν με ευκολία τη low-end περιοχή του προγράμματος ακροάσεων (CD και μπομπίνα μέσω του Studer A87).
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο SL412 με τις clubbing προοπτικές, καθώς και για τα υπόλοιπα προϊόντα της KV2 Audio θα σας δώσουν στην Audigys. Εμείς θα παρουσιάσουμε σε άλλο section τα υπόλοιπα νέα προϊόντα της KV2 Audio στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Επαφή
Audigys

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση