Διαφήμιση
Κυριακή, 04 Μάρτιος 2012 23:56

H Midas στα Brit Awards 2012

Συγκεκριμένα, μια Midas PRO6 χρησιμοποιήθηκε στο FOH, ενώ ακόμα μια PRO6 και μια καινούργια PRO2 χρησιμοποιήθηκαν για τη μίξη των monitors, στις live εμφανίσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη βραδιά απονομής των φετινών Brit Awards 2012. Τις κονσόλες προμήθευσε η Britannia Row Productions και η τελετή έλαβε χώρα (για δεύτερη φορά φέτος) στο London's O2 Arena.
Στα φετινά Brit Awards εμφανίστηκαν Live συνολικά 9 καλλιτέχνες και συγκροτήματα, συμπεριλαμβανομένων των Ed Sheeran, Blur, Adele, Bruno Mars, Coldplay, Florence and The Machine, Noel Gallagher, Olly Murs και Rihanna. Η μίξη όλων αυτών στο FOH έλαβε χώρα μέσω της PRO6.

Στα monitors αντίστοιχα, η PRO6 χρησιμοποιήθηκε για τη μίξη των 6 από τις 9 μπάντες που εμφανίστηκαν, ενώ η PRO2 ανέλαβε τη μίξη της χορωδίας. Οι κονσόλες ήταν δικτυωμένες μέσω 4 Midas DL431 mic splitters για όλες τις εισόδους, ενός Midas DL251 I/O unit για την PRO2, ενός Midas DL351 για τη δρομολόγηση όλων των monitor I/Os και δυο μονάδων Midas DL451 I/O για τα insert και τα FXs.
Ο επιπρόσθετος εξοπλισμός περιελάμβανε δυο Midas DL371 audio system engines κι ένα DN9650 της Klark Teknik που χρησιμοποιήθηκε για τα soundchecks στο FOH σε συνεργασία με laptops με Madi interfaces.

Περισσότερα θα βρείτε στο δικτυακό τόπο της Midas

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση