Διαφήμιση
Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2011 20:34

246 σταθμοί για την Eclipse του –“Des Femmes”

To “Des Femmes” αποτελεί πνευματικό παιδί του Καναδού συγγραφέα και σκηνοθέτη Wajdi Mouawad, και είναι βασισμένο σε μια θεατρική τραγωδία του Σοφοκλή. Το έργο συνδυάζει αρχαία τραγωδία και ροκ μουσική και στο project συμμετείχε και ο Γάλλος rock star Bertrand Cantat, ιδρυτής του γνωστού γκρούπ Noir Désir (αν θυμάστε το 2003 είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της μνηστής του Marie Trintignan). Τον audio εξοπλισμό και συγκεκριμένα τις κονσόλες της Innovason, προμήθευσε η εταιρία Koroll Sonorisation που προμήθευσε μια Eclipse για το FoH και μια Sy80 για τα monitors, αμφότερες συνδεδεμένες μέσω EtherSound digital network.
Οπως είπαμε, οι κονσόλες χρησιμοποιήθηκαν και στους 246 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας του έργου, το οποίο πέρασε το περασμένο καλοκαίρι και από τα μέρη μας.
Και αν για την παλαιότερη Sy80 τα διαπιστευτήρια όσον αφορά την αξιοπιστία της έχουν δοθεί επαννηλειμένως εδώ και χρόνια, για την Eclipse ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει την αξιοπιστία της κάτω από συνεχής συνθήκες φορτώματος, ξεφορτώματος, μεταφοράς, εγκατάστασης και show κάτω από όλες τις συνθήκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη...
Στο FoH την Eclipse χειρίστηκε ο Olivier Renet ο οποίος εκτός των άλλων, όπως αναφέρει εκτίμησε δεόντως το M.A.R.S. multitrack recorder της κονσόλας, αλλά και τη λειτουργία Offline editing της νέας Innovason.

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση