Διαφήμιση
Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2011 20:53

Με DPA η ακουστική μπάντα των Anda Union

Ονομάζονται Anda Union και είναι μια μπάντα με παραδοσιακά και ακουστικά όργανα, που παίζουν παραδοσιακά Κινέζικα και Μογγολικά θέματα. Είναι παγκοσμίως γνωστοί και τα 8 τελευταία χρόνια δίνουν συναυλίες σε όλο τον κόσμο.
Οι Anda Union λοιπόν, επέλεξαν ένα πλήρες σετ μικροφώνων της DPA για τη νέα περιοδεία τους.
Όπως εξηγεί ο ηχολήπτης τους, Tim Pearce, το συγκρότημα χρησιμοποιεί πολλά παραδοσιακά αλλά και ιδιοκατασκευασμένα όργανα, όλα τους ακουστικά, γεγονός που καθιστά την ηχοληψία της ορχήστρας μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική υπόθεση. Γι’ αυτό και ο ίδιος επέλεξε μικρόφωνα της DPA για όλα τα όργανα, όπως αυτό το ιδιότυπο όργανο της φωτογραφίας, που μοιάζει με τσέλο, αλλά έχει μόλις 2 χορδές και για το οποίο μετά από πολλές δοκιμές επέλεξε το DPA 4099C instrument clip mic, ως το πλέον ιδανικό μικρόφωνο για την ηχοληψία του.
Επίσης, χρησιμοποιεί DPA μικρόφωνα και στα δυο κρουστά που εναλλάσσει ο κρουστός της μπάντας. Εδώ η ιδανική επιλογή ήταν οι μινιατούρες 4061.

Γενικώς η φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει ο Tim Pearce στους μουσικούς του γκρούπ, είναι να χρησιμοποιούν τα μικρόφωνα ως αναπόσπαστο τμήμα των οργάνων. Οι Anda Union βρίσκονται αυτή τη στιγμή εν μέσω της Αμερικάνικης περιοδείας τους πριν συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους σε Κίνα, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ευρώπη από το 2012….
Περισσότερες πληροφορίες για τα μικρόφωνα της DPA θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision.

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση