Διαφήμιση
Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011 11:34

Επένδυση μαμούθ σε επεξεργαστές Lake

Aπό την εταιρία Mega Event, που αντιπροσωπεύει τους επεξεργαστές της Lake στη χώρα μας, ενημερωθήκαμε για τη νέα μεγάλη επένδυση σε Lake controller που πραγματοποίησε η κορυφαία βρετανική εταιρία production & rental, Britannia Row... 

Mega Event - Δελτίο Τύπου
«Η κορυφαία εταιρία Britannia Row ανακοίνωσε την αγορά 17 επεξεργαστών LM44 και 12 επεξεργαστών LM 26 φτάνοντας έτσι συνολικά στα 70 κομμάτια LAKE LM SERIES! Ο Ιδιοκτήτης της εταιρίας σε συνέντευξή του εξηγεί γιατί επέλεξε τα Lake όπως και γιατί το Lake είναι το κορυφαίο controller αυτή τη στιγμή στον κόσμο.
Ακόμα εξηγεί γιατί χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο controller και με τα συστήματα της OUTLINE (GTO KAI BUTTERFLY) που διαθέτει η εταιρία. Σας υπενθυμίζουμε ότι  τα controller της Lake είναι σε stock και πωλούνται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές όπως και τα συστήματα GTO και Butterfly της OUTLINE που χρησιμοποιεί η Britannia Row για όλες τις κορυφαίες δουλειές της. Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τις εκτενείς δηλώσεις των ανθρώπων της Britannia Row και της Lake θα βρείτε ΕΔΩ”.

Στο videaki που ακολουθεί ο Jerry Wing της Britannia Row εξηγεί γιατί επένδυσαν σε Lake...
   
Επαφή
Mega Event
τηλ.: 210-95.37.273 

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση