Διαφήμιση
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011 00:37

Ο μεγαλύτερος στόλος DiGiCo SD7

Και δεν μιλάμε για οποιοδήποτε DiGiCo rig, αλλά για το μεγαλύτερο DiGiCo SD7 rig, το οποίο το συναντάμε στην τρέχουσα περιοδεία του George Michael που μόλις ξεκίνησε. Ο George Michael βρίσκεται στο δρόμο για την περιοδεία Symphonica: The Orchestra Tour, για τις ανάγκες της μίξης της οποίας, χρησιμοποιούνται 4 DiGiCo SD7 που ως γνωστόν αποτελεί την κονσόλα - ναυαρχίδα της εταιρίας.

3 DiGiCo SD7 χειρίζεται ο Andy ‘Baggy’ Robinson μαζί με έναν ακόμα συνεργάτη του ηχολήπτη και χρησιμοποιούνται για τη μίξη των monitor (μια για τον George Michael, και οι άλλες δυο για τις ανάγκες της μπάντας του George Michael και της πολυμελούς ορχήστρας), ενώ η 4η SD7 χρησιμοποιείται στο FOH από τον Gary Bradshaw, τον επί σειρά ετών ηχολήπτη του George Michael.

Η περιοδεία θα φιλοξενηθεί σε πολλά και διαφορετικά Ευρωπαϊκά venues, όπως τα State Opera House στην Πράγα, η Arena di Verona στην Ιταλία, το Royal Albert Hall και Royal Opera House στο Λονδίνο, καθώς και σε αρένες όπως το Ahoy του Rotterdam και το MEN του Manchester.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο AndyBaggyRobinson που εκτός από υπεύθυνος ήχου στα μονιτορ, είναι και ο τεχνικός υπεύθυνος ήχου όλης της περιοδείας, ακόμα και οι SD7 με τις σχεδόν ανεξάντλητες δυνατότητες, έχουν οδηγηθεί κοντά στα όριά τους σε αυτή την περιοδεία…

Πιο συγκεκριμένα, ο Simon χειρίζεται περισσότερα από 60 mixes out στα οποία περιλαμβάνονται τα mix out για τους μαέστρους, τη μπάντα και τους τεχνικούς, ενώ για καλύτερη εργονομία έχει τοποθετήσει τις δυο SD7 που χειρίζεται σε σχήμα “L”.
Η 3η SD7 στα μόνιτορ όπως είπαμε αφορά αποκλειστικά την ακρόαση του George Michael και της μπάντας του, ενώ στο FOH ο επί σειρά ετών ηχολήπτης του George Michael, Gary Bradshaw, άφησε την D5 για χάρη της SD7, την οποία όπως ανέφερε βρίσκει πληρέστερη, πιο ευέλικτη και κυρίως πιο καλόηχη από τα μίξερ της σειράς ‘D’ που χρησιμοποιούσε ως τώρα…

Σημειωτέον ότι κάθε παράσταση ηχογραφείται απευθείας μέσω της SD7 του FOH και όλο αυτό το υλικό θα χρησιμοποιηθεί από το γνωστό παραγωγό Phil Ramone για το νέο Live άλμπουμ του George Michael αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας που ήδη ‘τρέχει’ επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μίξερ της DiGiCo θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio Lighting που αποτελεί το νέο αντιπρόσωπο των μίξερ της DiGiCo στη χώρα μας…

Επαφή

Kariotis Audio Lighting

Rate this item
(5 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση