Διαφήμιση
Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2011 12:26

Μια DiGiCo SD7T εν πλώ

Το Costa Favolosa, ναυπηγήθηκε από την Nautilus Entertainment του San Diego η οποία έδωσε και τις προδιαγραφές για τον ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό του πλοίου, όπου ως main κονσόλα για το πολυτελές θέατρο που φιλοξενεί, επέλεξε μια DiGiCo SD7T. Το 114.500 τόνων, κρουαζιερόπλοιο που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Ιταλικής πλοιοκτήτριας εταιρίας Costa Cruise, μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 3.800 επιβάτες, ενώ το πλοίο ξεκίνησε ήδη της κρουαζιέρες στη Μεσόγειο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Oman. Το πλοίο διαθέτει 13 καταστρώματα επιβατών και θεωρείται ως το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο με Ιταλική σημαία. Η Ιταλική εταιρία έχει τοποθετήσει τις DigiCo D5 σε παλαιότερα κρουαζιερόπλοιά της όπως το Costa Luminosa, Deliziosa και Pacifica, όμως για τη νέα ναυαρχίδα τους ήθελαν μια ακόμα πιο σύγχρονη κονσόλα κι έτσι επέλεξαν την SD7T για το Favolosa.

Το θέατρο του Favolosa διαθέτει ηχητική εγκατάσταση με Left, Centre και Right array στα οποία περιλαμβάνονται συνολικά 120 καμπίνες χωρισμένες σε δυο ζώνες, καθεμιά εκ των οποίων ελέγχεται και οδηγιέται ανεξάρτητα. Ανάμεσα στα 120 ηχεία συμπεριλαμβάνονται και 24 surround ηχεία.
Περισσότερα για DiGiCo θα σας πούνε στην εταιρία Αφοι Καριώτη, που αποτελεί το νέο αντιπρόσωπο της DiGiCo στη χώρα μας (η συνεργασία έχει ήδη ανακοινωθεί από το επίσημο site της DiGiCo, ενώ είμαστε σε αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης και από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting...).

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση