Διαφήμιση
Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2011 12:19

KV2 Audio Jazz Festival

Πιο συγκεκριμένα η εταιρία Triad Live Sound Productions που αποτελεί θυγατρική εταιρία της KV2, ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση όλου του ηχητικού εξοπλισμού και στα δυο main stages του φεστιβάλ που ήταν: το main southern roman amphitheatre και το northern amphitheatre. Στα εν λόγω stage οι headliners καλλιτέχνες ήταν οι Omar Khairat, George Wassouf και Najwa Karam μεταξύ άλλων.
Το σύστημα που εγκαταστάθηκε στο main southern ampitheatre stage, περιελάμβανε ένα αναρτημένο VHD 2.0 και ένα VHD 1.0 down fill ανά πλευρά, μαζί με ένα ES 1.0 μπάσο και τέσσερα 4.18 και δυο ES 2.6 subwoofers ανά πλευρά. Επίσης, συνολικά 14 EX12 stage monitors αποτέλεσαν το πλήρες monitoring σύστημα της εν λόγω σκηνής. Στη δεύτερη σκηνή (northern amphitheatre) εγκαταστάθηκαν δυο ES 1.0s μαζί με τέσσερα subwoofer ES 2.6 ανά πλευρά...

Οι εντυπώσεις όλων, μηχανικών ήχου και συγκροτημάτων ήταν ως συνήθως κάτι παραπάνω από θετικές, αφού άκουσαν ‘μεγάλο ήχο’ και είχαν διευρυμένη κάλυψη από ελάχιστες μόλις καμπίνες και στα δυο stage, καθώς η KV2 Audio πιστεύει εμπράκτως στις τεράστιες δυνατότητες των point source πηγών και στην ομοιογένεια της κάλυψης και πρωτίστως στη γραμμικότητα της αναπαραγωγής που υποστηρίζουν.
Περισσότερα για τα συστήματα της KV2 Audio στη χώρα μας, θα σας πούνε στην εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

 

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση