Διαφήμιση
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2011 11:52

O Ian Bond αγοράζει PRO2 & PRO2C

Τον Ian Bond τον έχουμε δεί και ‘ακούσει’ ουκ ολίγες φορές και στα μέρη μας ως FoH ηχολήπτη των Porcupine Tree και Blackfield μεταξύ άλλων. Προσωπικά (Β. Λαδονικόλας), ο Bond ευθύνεται για έναν από τους καλύτερους συναυλιακούς ήχους που έχω ακούσει στη ζωή μου (με Yamaha PM1D και PA με V-DOSC) με τους Porcupine Tree στο Λυκαβητό πριν από 5 – 6 χρόνια περίπου. O Ian Bond λοιπόν, το τελευταίο διάστημα χρησιμοποίησε μια PRO6 στο FoH των Porcupine Tree, ενώ αμέσως μετά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει και να τεστάρει ‘στο δρόμο’ μια από τις πρώτες μικρές κονσόλες προπαραγωγής της Midas. Κάπως έτσι, πήρε υπό μάλης μια μικρή PRO2 και περιόδευσε σε μικρά club σε Βρετανία & ΗΠΑ, με τον ιδρυτή και ‘αρχηγό’ των Porcupine Tree, Steve Wilson.
Ο ίδιος μέσω της PRO2 χειρίστηκε τόσο το FoH, όσο και τα μόνιτορ της 6μελούς μπάντας (όπως είχε κάνει τα προηγούμενα χρόνια με την περιοδεία των King Crimson, μέσω μιας XL8).

Στην εν λόγω περιοδεία λοιπόν, η PRO2 προφανώς και ‘έπεισε’ τον Ian Bond ο οποίος συνεργάστηκε με τη Midas στην εξέλιξη της κονσόλας εκφράζοντας όλες τις παρατηρήσεις που είχε καταγράψει μέσα από τόσες ζωντανές εμφανίσεις και τώρα που η κονσόλα βρίσκεται κανονικά στην παραγωγή, ‘παρήγγειλε’ δυο (μια PRO2 και μια PRO2C) για τις ανάγκες της rental εταιρίας του...
Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση